najdrok Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Czy poraz pierwszy do Sarkofagu powinno się iść z x-10 czy z Prypeci ?, brakuje mi tego w opisie poradnika. Idąc z Prypeci od razu tracę min 5 minut zanim dobiegnę do przejscia do Sarkofagu. Nie wiem czy na cea-1 są tylko 2 misje (w czasie kiedy ten się zeruje) : montaż bloku monitoringu na CEA-1 i zadanie z Duchem, podczas drogi na Generatory ? wg poradnika powinno zostac na to 15 minut (mieszczę się w tym limicie), ale jeśli np torba dla Sacharowa jest też tu to nie mam szans (nie mogłem jej znaleźć - a przewaga ogniowa wroga jest na tyle duża, że nie pozwala na dokładne przeczesywanie terenu i zabitych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Na CEA 1 wchodzimy z Prypeci...problem czasu jest opisany tutaj...http://stalkerteam.pl/topic/5634-solianka-przeczytaj-przed-pierwszą-wizytą-na-cea-1/...są tam trzy zadania...1...blok monitoringu dla Sacharowa2...przejście z Duchem na Generatory3...torba dla Sacharowa. Dwa ostatnie zadania można zaliczyć jednocześnie ponieważ torbę Sacharowa ma wojskowy na placu przez który będziesz przechodził z Duchem. Kwadrans czasu wystarczy jeżeli szybko rozwalisz BTR na wspomnianym wcześniej placu.Resztę wejść na elektrownię należy robić przez X-10 bo wówczas pomijamy CEA1 zresztą niema tam już nic do roboty, a kolacja jest niedostępna po wyczerpaniu dostępnego czasu.Wszystkie inne zadania i fabuła rozgrywa się na CEA 2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 UFF, Dziękuję - znalazłem torbę i mam ok 20 minut. Nie wiem czy ktoś korzystał z takiej metody. Ja przeskoczyłem przez płot druciany i poszedłem do końca lokacji - ostatnim mostem przeszedłem fosę i obrzuciłem granatami (przez płot) BTR - tam gdzie jest wojskowy z torbą. Przejść przez ogrodzenie cea 1 udało mi się idąc mostkiem z rurami. Tym samy uniknąłem głównej drogi i niejako od tyłu strzelałem do snajperów na dachach. Ale, muszę się przyznać, że zmodyfikowałem skoki (na labirynt - tam mi się nie przydały, a zapomniałem przywrócić plik), tak więc nie wiem czy ta droga jest normalnie dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Jeśli kol. @najdrok masz możliwość opisać - dla potomności swój sposób, to zrób kilka screen'ów oraz screen PDA tego rejonu z zaznaczeniem trasy przejścia. Kto wie - może twoja porada ułatwi komuś przejście gry w sytuacji przeoczenia tematu z rezerwą czasu na CEA-1?, ale to już twoja dobra (bądź nie) wola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Tak na szybko szkic drogi, nie mam programu do zrzutów. Nie wiem czy o to chodziło - ja nie ominałem CEA1, a jedynie zaoszczędziłem trochę czasu na walkę z BTR i miałem tylko 2 przeciwników po drodze do troby dla Sacharowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 @najdrokWiem że jestem wybredny, ale wstawiona przez Ciebie miniatura jest tak mała i niedokładna, że nie spełnia swojej funkcji. Może innym forumowiczom przyda się twoja rada?- to już pytanie czysto retoryczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi