LordDino Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Gdzieś czytałem, że padniemy ofiarą złodziejstwa. Czy jest sposób żeby tego uniknąć i czy jak już nas okradną to odzyskamy nasze fanty?? No i jeszcze mały pytanie gdzie jest wejście na ATP bo jakoś mam zadanie od Adrenaliny a przejścia jakoś niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Sposobem na złodziejstwo jest kłódka od Akima (20 000 rubli plus artefakt skrętak (chyba). Szansa na odzyskanie fantów jest, jeśli będziesz sprawdzał każdego spotkanego NPC-a co ma w swoim plecaku. ALe oni potrafia sie rozleźć po całej Zonie. Wejście na ATP jest w Barze, niedaleko posterunku Powinności od strony Wysypiska, na południe za płotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Wie ktoś gdzie można zdobyć więcej i łatwiej amunicję... ciągle chcą artefakty.. ale ja nie uzbieram tyle, szukam i nic. Poza tym jestem w barze, mam zamiar wyruszać niedługo do X18 a nie mogę bo nie mam amunicji, kupiłem karabin sajga od sidorowicza.. miałem amunicję ale już wykorzystałem, zostały mi jakieś dwa magazynki.. nie myślę kolejny raz wracać i kupować u niego bo inni handlarze nie mają.. macie jakiś pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Możesz edytować co sprzedają handlarze nawet już było na forum coś na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ja nie mam problemu z amunicją jest tyle artów, że spokojnie za nie otrzymasz sporo amunicji do tergo od Worona otrzymasz za ogony potrzebną. W tej chwili mam do śrutówki ponad 300 pestek i mogę mieć więcej. Zależy Ci np. na śrucie, meduzy i do Sidora przejdź się po lokacjach na bank ze 4 znajdziesz. A kłódka jest wystarczającym zabezpieczeniem?? Czy mimo to mogą mi się włamać bo gdzieś mi się obiło, że coś jak quest jest z tym związane. No nie mam tego wejścia nie wiem dlaczego sprawdziłem na głównej mapie gdzie powinno być przebiegłem się tamtędy, bo może nie ma znaczka ale przenosi i lipa nic nul. Komu mam laskę zrobić żeby mnie tam wpuścili (w grze oczywiście) ehhehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Generalnie rzecz biorąc kłódka od Akima zabezpiecza praktycznie w 100%. Ale jeśli masz wątpliwości dorzuć do schowka znacznik GPS - będziesz miał na bieżąco kontrolę nad zawartością schowka i nawet jeśli ktoś się dobierze - będzie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi