danieldino Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 GSC Game World zapowiada S.T.A.L.K.E.R. 2 - oficjalny sequel do besrtsellerowej serii gier - aktualnie jest w opracowaniu. Kompletnie nowa wielo-platformowa technologia opracowana przez GSC b?dzie stanowi? rdze? gry. "Po tym jak oficjalna sprzeda? przekroczy?a 4 miliony kopii na ca?ym ?wiecie, nie mamy w?tpliwo?ci ?e nale?y zacz?? now? wielk? gr? w ?wiecie S.T.A.L.K.E.R. B?dzie to nast?pny rozdzia? maga-popularnej gry której domagaj? si? od nas gracze." - powiedzia? Siergiej Grigorowicz, prezes GSC Game World. Data wydania przewidziana jest na 2012 rok. Jak widzicie mamy ju? zapowied? S.T.A.L.K.E.R.-a 2. Jak czytali?cie ma wyj?? on w 2012 roku, jedyne czego si? obawiam to to i? mo?e si? to przed?u?y? jak by?o to z pocz?tku z Cieniem Czarnobyla. No i wreszcie stalker na konsole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avator Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 No to ciekawe jakie b?dzie mia?a wymagania i jak b?dzie wygl?da? ?wiat Zony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_1 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Szkoda ?e tak d?ugo go b?d? robi? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Maj? dwa lata na dopracowanie nowego produktu,nie chce kupowa? czego? co nie b?dzie dzia?a?o. Tak by?o z SoC na pocz?tku, trzeba by?o czeka? ok miesi?ca na patcha aby mo?na by?o zagra?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ja bez patcha da?em rad?... Jako kolejn? ciekawostk? mo?na doda? (o czym pewnie wiele osób wie), ?e gra b?dzie dost?pna nie tylko na pc (multiplatformowo??, fajnie). Pisali o tym na interia.pl i gsc.co?tam, to chyba nie k?ami? z tym info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 No nie wiem czy fajnie.Jak na konsole to zrobi? z tego zwyk?? strzelank? jak jake? bad company czy nie daj bo?e modern warware.Na konsolach to raczej klimat zgubi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 A z jakiej okazji? Przecie? wiele gier stworzono na konsole, w których atmosfer? ci?? mo?na no?em (Sillent Hill, Resident Evil, Crash). I w ogóle co to za ró?nica jaka platforma? To od twórcy zale?y, nie sprz?tu na jakim twórca co? wykona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Rzecz w tym ?e na konsolach gra si? szybko.Wi?c nie b?dzie raczej chodzenia po zonie.Zrobi? co? w stylu Metro 2033 a to ju? nie b?dzie fajne.Inna rzecz to celowanie ,w ka?dym stalkerze trzeba by?o celowa? w g?ow? i to szybko a padem sobie tego nie wyobra?am no ale to faktycznie nie nasz problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Nie masz racji i z reszta zadnych argumentow na poparcie swoich przemyslen (oprocz celowania, ktore wygodniejsze jest myszka... lecz padem latwo wali sie banki, uwierz). Nie ma roznicy jaka platforma (to jakas zasada, ze na konsole nie moga wychodzic takie gry?). Ps.: Jestem po szwabskiej stronie granicy, maja tu dupna klawiature- zapomnijcie na 10 o polskich znakach i tych sprawach z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Pewnie ?e mog?.Pytanie czy b?d? robi? gr? na konsole a potem konwersj? na pc czy odwrotnie.Bo na to ?e ka?da platforma dostanie swoj? ekip? nie wierz?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Najwa?niejszy b?dzie PC na pewno. Bo na t? konsol? jest przeznaczona gra. A jak z reszt? to nie wiem. Przecie? nie przerzuc? si? nagle na konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ale moga zrobic multiplatforme. Wtedy na konsole i na pc gra bedzie identyczna (co oznacza- zajebista). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Czy ja wiem. Ja za przeproszeniem zajeb*? bym si? na konsoli. Jedyne co lubi? to bijatyki. Bo w strzelanki si? nie da jak dla mnie gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Kwestia przyzwyczajenia. Gram na playstation od 4 roku zycia, wystarczajaco dlugo, abym dobrze strzelal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 No a ja jak bior? pada do r?ki to zaraz si? gubi?.Po prostu nie umiem i tyle.A w temacie konsol teraz jest trend by zrobi? gr? na 10h przej??,zapomnie? kupi? nast?pn?.Podobno tak pokazuj? badania ?e ponad 50% graczy nie ko?czy gier bo za trudne to niby po co producent ma si? m?czy? a ci co kupili pierwsze 3 cz??ci kupi? i nast?pn? jaka by nie by?a.Przynajmniej ja kupi?.Jestem fanem Prince of Persia, czwarta cz??? mi si? nie podoba?a a i tak t? now? zamówi?em w preorderze.I nast?pn? pewnie te? kupi?.Z Metrem 2033 te? mogli zrobi? takiego pó?erpega jak Stalker z otwartym ?wiatem gdzie samemu szuka?o by si? drogi w tych korytarzach,questy poboczne na ka?dej stacji,wychodzenie na powierzchni?.Ale nie zrobili jeden korytarz jeszcze pó? gry biegniesz za jakim? kolesiem.Do tego gar?? osi?gni?? i ju? gra.Troch? marudz? z tym korytarzem ale po prostu ?al mi kasy wydanej na t? gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Dlatego Crysis jest jedyna gra, jaka mialem chwile po premierze- nie dosc, ze potem gry tansze, to chociaz z roznych zrodel wiesz co kupujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Kurd? ale si? ucieszy?em jak widzia?em przy wej?ciu do was Newsa ale data mnie zmartwi?a. My?l? ?e to mo?e si? przeci?gn?? jak pierwsza cz???. Mam nadziej? ?e b?dzie klimatyczna bo jakie? bubla nie chc? dosta?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 A dla mnie konsola i pad to tylko ?mier? na kanapie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Tym samym powinien byc DP... Nie obchodzi mnie wasze zdanie nt. konsoli jesli mowi sie o grach multiplatformowych- beda one dobre na pc, na konsole tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKoweKx Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 STA1KERpl, po twojej gadce wida?, ?e masz zerowe poj?cie o tym, co mo?e powsta? na konsole, a co mo?e powsta? na PC. Obecne konsole nie utrzyma?yby nawet tera?niejszego X-Raya... a je?li X-Ray powsta?by na konsole, to na pewno by?by on bardzo okrojony z pewnych funkcji. Liczmy na to, ?e gra na konsole i na PC b?dzie inna - je?eli wersja konsolowa b?dzie równa?a si? wersji PC... to zapomnijcie o czym? prze?omowym. * *chyba ?e Stalker 2 b?dzie na now? generacj? konsol. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Nie, nie utrzyma. Ps.: Powiedzmy, ze ten x-ray to Hammer wsrod enginow (ssie wiecej paliwa niz auto tego warte). Ja nie widze problemu zrobic o 15% slabsza grafe. Pozatym, nie grafiki tyczyly sie moje poglady. Czemu ty, ku*wa, nigdy moich postow uwaznie nie czytasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKoweKx Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Cz?owieku, my?lisz, ?e silnik gry to tylko grafika tak jak w Crysisie? To te? masa innych rzeczy... A je?eli nie zrozumia?e?, dlaczego konsole nie poci?gne?yby tera?niejszego X-Raya, za?ó?my w wersji 1.6, to ci wyt?umacz?: jest co? takiego jak A-Life, czyli sztuczne ?ycie w grze, które - nie ukrywajmy - z?era du?e zasoby RAMu. I teraz co - ?e niby konsola, która ma 512 MB RAMU ma co? takiego ud?wign??? Nie da rady bez porz?dnych ci??! Proste. A posty Twoje owszem, czytam, ale szkoda, ?e nie s? do ko?ca po polsku napisane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Szkoda, kurde faktycznie... opis w moim profilu wcale tego nie wyjasnia. Druga sprawa- komputer majacy 512mb ramu (mojego kolegi), dal sobie rade ze stalkerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKoweKx Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Nie chodzi mi o ortografi?, a o logik? zda? i interpunkcj? - niemiecka klawiatura zabra?a ci przecinki? A jak STALKER chodzi? na takim sprz?cie i jak wygl?da?? Wola?bym nie wiedzie?... tak samo ile gra si? ?adowa?a. Poza tym na konsole nigdy nie daliby zacinaj?cej si? i d?ugo ?aduj?cej si? gry, to? gracze by tylko bluzgali na producenta. Z tego co wiem, to s? jakie? wymogi, co do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Przecinki ''same'' sie urywaja... a gra bedzie bazowac na nowym silniku (na bank cos w desen 2.0), wiec sam kod sie troche zmieni (wrecz musi byc wydajniejszy). Do tego, sam fakt z reszta z tego wynika, ta gra na konsole wyjdzie tak czy siak (a musi wyjsc rownie dobra co na PC). Wiec czy ktos mysli tak czy inaczej- gra musi dzialac. Basta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi