Junx Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Możesz napisać do tłumaczy, może znajdą czas na spolszczenie ów moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Być może zostanie spolszczona ta część, ale to trzeba przypomnieć nam (gdyby ktoś wcześniej tego nie spolonizował) i po akceptacji zespołu (można to tak nazwać ), jak da zdrowie i Opatrzność, to pójdzie pod nóż klawiatury, ale gwarancji nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Jaką pojemność ma to archiwum bo mnie ściągneło si ęjuż 1.2GB. Już nie aktualne pobieram od nowa i ściąga się normalnie. Edytowane 8 Czerwca 2014 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek002 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Nie wiem dlaczego, ale po zainstalowaniu moda razem z af3 i at3, menu mam po polsku, ale misje itp.. po angielsku.Jest na to jakieś rozwiązanie tzn. przynajmniej żeby dialogi były po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dlatego, że Shoker jest "wyposażony" w język angielski. Cześć wykorzystana przez shokera jest angielska, reszta jest po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Czy może mi ktoś z was objaśnić instalację instalatora wersji 2.1. Po instalacji przy końcu wczytywania nowej gry wywala mi dio pulpitu w folderze gry jest parę logów ale nie wiem który odczytać, instalowałem na wszystkie sposoby i nic. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Logi znajdują się tam gdzie zapisy i screeny gry, w pliku xray_XXX masz wszystko opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Prawdopodobnie za mało pamięci 3GB w WIN7 OTO CZĘŚĆ LOGU[21:08:47.726133]. #WARN: to small memory available. VM = 85.258 MiB, Phys = 602.230 MiB, MainThread EIP = $69E7500A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Nie folderze z X dnia, ale ten sam co zawsze plik xray_XXX z stalkercoplogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Anatol logi znajdziesz tutaj : dla systemu windows XP - C:Documents and SettingsAll UsersMoje dokumentySTALKER-SOClogs dla systemów Windows Vista/7 - C:UsersPublicDocumentsSTALKER-SOClogs Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Allen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Anatol logi znajdziesz tutaj :Oto log * Detected CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ [AuthenticAMD], F15/M3/S3, 2612.00 mhz, 8-clk 'rdtsc'* CPU features: RDTSC, MMX, SSE, SSE2, SSE3* CPU threads: 2Initializing File System...using fs-ltx fsgame.ltxFS: 42907 files cached 32 archives, 8797Kb memory used.Init FileSystem 2.867398 sec'xrCore' build 3967, Dec 14 2009EH: 2509C64A20413C2B73FC1FEFB686C195-----loading h:program filesgsc world publishings.t.a.l.k.e.r. - zew prypecigamedataconfigssystem.ltxFATAL ERROR[error]Expression : fatal error[error]Function : CInifile::r_section[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp[error]Line : 502[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't open section 'stalker_base'. Please attach [*.ini_log] file to your bug reportstack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Brakuje ci jakiegoś pliku związanego z stalker_base, możliwe że się źle pościągało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Spróbuję raz jeszcze ściągnąć Edytowane 12 Czerwca 2014 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Pytanie do tłumaczy.Czy jest już jakikolwiek postęp na Shokerze??? Ile (jeśli prace rozpoczęto wcześniej) już spolszczono? Pół, 75% 25%? Tak tylko pytam bo ShWM to dobra modyfikacja a ja bym z chęcią pograł na polskim języku :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Spróbuję raz jeszcze ściągnąćSpróbowałem jeszcze raz teraz wywala mi do pulpitu.Mam wersję2.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Mam podobny problem jak @anatol . Pod koniec ładowania gry , pulpit z takim logiem :FATAL ERROR[error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : .... - zew prypecigamedatascriptsbind_stalker.script:34: attempt to index global 'atmosfear' (a nil value) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Pytanie do tłumaczy.Czy jest już jakikolwiek postęp na Shokerze??? Ile (jeśli prace rozpoczęto wcześniej) już spolszczono? Pół, 75% 25%? Tak tylko pytam bo ShWM to dobra modyfikacja a ja bym z chęcią pograł na polskim języku :). A czy ktoś w ogóle tłumaczy ten mod ? Mam pytanie.Czy ktoś używał spwnera w wersji 2.1 ? Robię to według sposobu @cichy, lecz nie działa. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez qwert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 @ gawron: Masz błąd związany z AF3, czy poprawnie połączyłeś oba mody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Nie trzeba łączyć modów. Trzeba najpierw zainstalować Atmosfear 3 a po tym Shokera 2.1 i zaznaczyć opcje Atmosfear 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zainstaluję wszystko jeszcze raz od początku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 czy broń jest odrazu rozdana handlarzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Oczywiście jest rozdana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Jak wcześniej pytałem o spolszczenie moda to nie wiadomo było, czy w ogóle zostanie spolszczony. Więc próbowałem sam spróbować i od razu jest problem. Zacznam tłumaczyć, po prostu zmieniłem zdanie po angielsku na polski. Kilka linijek tylko żeby zobaczyć czy dobrze robie ale przy próbie uruchomienia gry od razu wywala buga. Może ktoś by u siebie spróbował przetłumaczyć kilka zdań i sprawdzić czy nie wywala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Jak wcześniej pytałem o spolszczenie moda to nie wiadomo było, czy w ogóle zostanie spolszczony. Więc próbowałem sam spróbować i od razu jest problem. Zacznam tłumaczyć, po prostu zmieniłem zdanie po angielsku na polski. Kilka linijek tylko żeby zobaczyć czy dobrze robie ale przy próbie uruchomienia gry od razu wywala buga. Może ktoś by u siebie spróbował przetłumaczyć kilka zdań i sprawdzić czy nie wywala. Przetłumaczyłem ten mod, tylko czekam na launchera w wersji pl od autora.Sporo tłumaczenia nie było, spokojnie można było grać w wersji pl z eng modem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi