Vorenus Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Warto zatrzymać go misji z Sercem Kontrolera, bo z jego pomocą znalazłem nie tylko kilka następnych ale też Rubinową Sprężynę a nie zakładałem go na stałe w slot. W fabule Serce kontrolera będzie potrzebne 2 razy, za drugim dostaniecie namiar na artefaktowe el dorado w Dolinie Mroku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasyl Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Wybacz Vorenus, ale jeśli mówisz o sprężynie, to ja jedną na Radarze znalazłem bez wykrywacza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Potwierdzam , wykrywacz artefaktów od Krugłowa wykrywa tylko Serca Kontrolera a do tego koniecznie trzeba go mieć na pasie.Pozostałe artefakty po prostu są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted December 28, 2010 Author Report Share Posted December 28, 2010 No, tak... A ja zeznałbym pod przysięgą, że w Radarze na wysokości ciężarówki za przystankiem autobusowym nagle wyskoczyła z ziemi ta Rubinowa Sprężyna... Nie widziałem jej wcześniej - dopiero jak się zbliżyłem i to hop... Miałem wtedy akurat wykrywacz w slocie więc wniosek wysnułem jeden. Sprawdźcie to dokładniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Taka jest właśnie właściwość sprężyn że sobie wyskakują ni z gruszki ni z pietruszki jak nie przymierzając jakies sprężyny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts