PerrytPL Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Nazwa: Faction Commander 2.5.1 + Władca Zony 5.0 Compilation Twórca: @PerrytPL Platforma: Czyste Niebo 1.5.10 Opis: Spoiler Przedstawiam moje własne połączenie dwóch modów, Faction Commandera i Władcy Zony . Obie modyfikacje zawarte w kompilacji nie są moje, ja je tylko połączyłem Klawisze : F1 - Menu Władcy Zony F2 - Menu Faction Commander Oba mody działają tylko pod wersję 1.5.10! Ostatnie uwagi: W razie wykrycia wszelakich bugów lub niezgodności obu modów pisać Screeny: Spoiler Instalacja: Spoiler Standardowo wklejamy folder gamedata do swojego katalogu z grą, pamiętać należy że jeżeli wcześniej nie instalowaliśmy żadnych modów należy zedytować plik fsgame.ltx i zmienić wartość: $game_data$ = false na $game_data$ = true Link do pobrania: Spoiler https://www.mediafire.com/?sl63etydl40dl7l 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kumpel. Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Hue, hue. Sorry, że na SB nie mogłem pomóc. Ale mod masz przezajebisty, a respect się należy, ot co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Dzięki za opinie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Адам Хмелевский Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Mam pytanie dołączyłem do Wojska i dostałem misje żebym zabił stalkerów w Centrum wioski. No dobra zabiłem ich ale nie wsparcia przez co misji nie mogę ukończyć. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Zabicie stalkerów w centrum wioski to jedno z pierwszych zadań po rozpoczęciu gry więc proponuje zacząć grę od nowa. Możesz także zrespić wojaków w wiosce i poczekać na kontratak stalkerów Edytowane 22 Czerwca 2014 przez PerrytPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Klasycznie jestem "znany" z dziwnych pytań ale PerrytPL : wlatce kojarzę, kopsa ci fanty po wciśnięcu s, f1 lub f2 czy f3 w zależności od moda ale faction commander to jakis rodzaj moda takiego jak wojna frakcji???I na fajrant techniczne: mam wersje z gazety cda oraz rus wersję, która wg. ciebie/was na forum jest adekawtna do tego moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Faction Commader to mod który skupia się głównie na wojach frakcji. Jednocześnie po rozpoczęciu gry masz dwie możliwości, albo grasz normalnie (Tryb Fabularny) albo totalną wojnę frakcji (Tryb Wojny Frakcji). Modyfikacja nie dodaje przedmiotów czy czegoś w tym rodzaju, masz menu moda przez który ustalasz sobie sposób w jaki twoja frakcja ma działać (Przykładowo: Wybierasz "Atak" oddziały twojej frakcji atakują wrogie pozycje, wybierasz "Ekspansja" oddziały twojej frakcji atakują jak najwięcej terenów aby należały do nich), można też spawnować oddziały frakcyjne. Wg mnie najciekawsza opcja to Spawn twojego oddziału, pojawiaja sie 4 ziomków, ubrani w kombinezony najemników, podzieleni na typy np. Medyk, Mechanik itd. Można ich dozbroić (Niestety z własych pieniędzy ;) ) i nakazać atak na dany teren, obronę danego terenu itd :) @edit Za zajmowanie terenów dostajesz dużo kasy, dobre bronie czy kombinezony :) Edytowane 23 Czerwca 2014 przez PerrytPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Dzieki za info, pogram bo jak grałem w coś tam frakcji 3.8 to co chwile miałem pulpit. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Pewnie TFW 3.8, wina renderu. Było przeinstalować grę i moda. No i wgrać fixy. Po takim zabiegu powinno być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Sprawdziłem, działa i to bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izzypl100 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 spolszczenie pełne by się przydało WZ i FC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 @izzypl100- nie ma sprawy. Weź i spolszcz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 (edytowane) Izypl100 Jestem w stanie przetłumaczyć tekst ale ty możesz - nie, nic nie musisz - wstawić ten tekst tam gdzie on ma się znaleźć żeby tzw. spolszczenie "miało ręce i nogi", spróbuj, może dasz radę bo ja się na tzw technicznych kwestiach nie znam. Jakby co to możesz się do mnie zwracać z czym tylko chcesz gdyż nie ma głupich pytań są tylko odpowiedzi nie pasujące do zadanego pytania lub brak takowych odpowiedzi - np. typowe pytanie jak na razie bez satysfakcjonującej pytającego odpowiedzi : gdzie się zaczyna i kończy wszechświat? Wierzę w ciebie! Edytowane 24 Grudnia 2016 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comrade_ShaQ Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Mam pytanie Czy to będzie działać z Arsenal Overhaul? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi