Dziki Perun Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Oto oficjalne repozytorium deweloperów Lost Alpha na Yandexie, zawierające wszystkie jej stare buildy, dokumenty dotyczące fabuły i inne takie rzeczy. https://yadi.sk/d/A7nNq9YnLfez3 Oto lista wszystkiego w repozytorium, bez linków, wszystko jest przecież tam, szukajcie sobie sami (jestem zbyt leniwą dupą, żeby wstawić nowe bo był update repozytorium które zniszczyło wszystkie linki poza tym głównym): Wersje Lost Alpha: Debug - 26 stycznia 2011Debug - 28 stycznia 2011Debug - 28 lutego 2011Debug - 21 sierpnia 2011Debug - 18 sierpnia 2012Beta - 31 grudnia 2012Beta - 26 lutego 2013Beta - 16 grudnia 2013Beta - 20 lutego 2014Beta - 23 marca 2014Finał - 27 kwietnia 2014 GraDokumenty dotyczące fabułyTłumaczenia (jest nawet polskie)Rosyjskie tłumaczenie głosoweMapy InneInstrukcjaModyfikacjeOficjalny Soundtrack Dziękuję za uwagę. Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez Koma 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 W końcu wszyscy będziemy wiedzieli co wycięli z LA a co dodali. Dzięki, strzała leci. EDIT: Jest nawet paczka tekstur dla lepszej optymizacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Mnie chyba jednak najbardziej interesuje rosyjskie tłumaczenie z dźwiękami :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Jedyna szkoda, że te głosy były robione tylko do wczesnej alfy, ale w sumie o wiele lepsze to niż nic. Jednak naprawdę mogli sobie darować angielskie głosy. Szalenie nieklimatyczne to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Mimo wszystko wolę Sidorowicza mówiącego po rosyjsku, niż po rungielsku. A po wrzuceniu rosyjskich dźwięków (w tym niby tłumaczeniu są tylko pliki dźwiękowe) poczułem się wreszcie jak w domu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Punkt za scalenie, wor sidor - uwielbiam jak ten sztajmes/wor nawija do mnie:a habar pryniesł ty ha! idi ty ...(na ... ) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi