gucio46 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Czy po zainstalowaniu 1,3003 zachowam stany gry, czy muszę grac od nowa a jak tak czy są kody na nieśmiertelność bo nie chce mi się grac od nowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 UWAGA, WAŻNE:Z powodu zmian w fabule i silniku NOWA GRA WYMAGANASejwy z poprzednich wersji nie będą działać Na przyszłość czytaj uważnie opisy patchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Czy po zainstalowaniu 1,3003 zachowam stany gry, czy muszę grac od nowa a jak tak czy są kody na nieśmiertelność bo nie chce mi się grac od nowa :) czy są kody na nieśmiertelność Rozumiem drobne zmiany typu ;podniesienie udźwigu , czy dziesięć naboi w magazynku więcej , ale zastanów się czy warto grać, kiedy nie trzeba się rozglądać , skradać , można podejść do naparzającego do nas nieprzyjaciela i załatwić go nożem . To już przestaje być grą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Kody na niesmiertelność - szukaj trajnerów do podstawek, te trajnery zazwyczaj działają ale co było podstawką do lost alfy??? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Sory ale nie chce mim się dymać od nowa :) a sporo ju przeszedłem . Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 @gucio46; jeśli nadal interesuje Cię nieśmiertelność , zerknij do tego tematu : http://stalkerteam.pl/topic/5778-tutorial-jak-stworzy%C4%87-nie%C5%9Bmiertelnego-npc/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Niestety w instalce gry nie mam folderów models creatures meshes tak ze nic nie mogę zmieniać, w poprzedniej wersji były ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zerknij do tematu z linka , uważnie przeczytaj , a będziesz miał foldery ;http://stalkerteam.pl/topic/6730-patch-13003-rozpakowany/#entry72359 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 g_god 1 na god modag_unlimitedammo 1 na amunicje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi