metek58 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Czy ktoś się spotkał z takim plikiem buhalker.ogf? Chodzi o Cień Czarnobyla i jest to plik z gamedata/meshes/actors. Proszę o pomoc w namierzeniu lub podrzuceniu takowego pliku, jeśli ktoś wie gdzie go szukać lub ma go u siebie. Pilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 wziąłem namiary i sprawdzę wersję pl 1006 oraz rus 1004. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Być może jakiś mod to zawiera, ale tego nie wiem. Dzięki za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Masz taki log błędu ? Może to jakaś literówka w wywołaniu tekstury w skryptach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Tak, mam taki log błędu. Oto on: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CModelPool::Instance_Load[error]File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrRenderModelPool.cpp[error]Line : 111[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find model file 'actorsbuhalker.ogf'. Ciekawi mnie też fakt, co to za plik, bo nawet w necie o nim krucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Sprawdziłem ok. 30-modów, podstawki i nie znalazłem rzeczonego pliku, to może być jak w/w czyli jakis mod którego akurat nie mam na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 @metek z jakiego to moda? Możesz mi wysłać folder scripts? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Plik, którego szuka metek58 potrzebny jest do moda OLR 2.5. Wynikło to w czasie prób odpalenia tego moda na polskiej podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 A próbowaliście pusty plik zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Nie próbowałem, bo chciałem odpowiedni wrzucić do gry, gdyż pusty nic nie wniesie do gry i ewentualne uruchomienie, może spaprać tok dalszy. Gdyby to był plik od dźwięku, to w grze jakoś to by uszło, ale tu chyba poważniejsza sprawa. Ale dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Nie wiem jak to jest na xrayu, ale kiedyś bawiłem się na Id tech i on zastępował sobie brakującą texture jakąś domyślną wybraną wewnątrz kodu silnika, może x-ray wstawi tak samo jakąś dziwną texturę w to miejsce gdzie powinnien być ten buhalker, i łatwiej dojdziecie co to za textura, i ewentulanie zastąpicie ją czymś innym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jak zrobiłem pusty plik o tej brakującej nazwie, to dalej woła o ten plik. Mimo, że chyba odpuszczę poszukiwanie, to zastanawia mnie fakt, skąd taka dziwna i niespotykana nazwa pliku. Sama gra chyba sobie nie wymyśliła tego pliku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Może autorzy są aktywni na swoim forum, ktoś kto dobrze zna rosyjski mógłby ich zapytać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi