SmokeHead Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Tutaj będę was rozśmieszać moimi czasem znaleźnymi kawałami linczować i wygwizdywać po występie.Czasem w kawałach może występować wulgaryzm więc proszę o nie warnowanie mnie zbyt mocno to jest przedsmak moich możliwości komicznych Trzy córeczki (zasłyszane z kabaretu)Były trzy córeczki pierwsza z nich podchodzi do mamy i się pyta:-Mamo dlacego się naziwam Jablonka ?- Bo jak byłaś mała u cioci na rączkach to na główkę spadł ci kwiat jabłoni.podchodzi druga córka i się pyta.- Mamusiu dlacego nazywam się wisienka ?- Bo jak byłaś u chrzesnej na rękach to na główkę spadł ci liść wiśni- AhaaaI zaraz podchodzi trzecia córeczka imieniem Cegiełka i się pyta:-hałaauuuhą ? 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Słyszalem, że kobieta Heńka jest tak brzydka,że robi za miernik upojenia w knajpie!Jaki miernik?No kirasz wóde i jak ci się zaczyna podobać to znaczy, że jesteś nachlany totalnie !Niemożliwe! nikt tyle nie jest w stanie wypić!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Rozmowa w przedszkolu: - Skąd się wziąłeś na świecie? - Mama mówi, ze bocian mnie rzucił w kapustę. - Aaa, to pewnie dlatego jesteś głąbem... hoho to jest mocne :DPani od języka polskiego pyta Jasia: - Jeżeli powiem jestem piękna, to jaki to będzie czas? - Z całą pewnością przeszły. Uwaga wulgaryzm może występować (słyszałem od kumpla jak byliśmy jeszcze w podstawówce)Pani w szkole kazała napisać dzieciom wierszyk. Po 10 minutach wszyscy zaczynają czytać. Przyszła kolej na Jasia: -w wielkich górach Himalajach, słoń powiesił się na jajach. -Jasiu nie postawie ci pały, ale na jutro masz poprawić wierszyk. Następnego dnia w szkole: -w wielkich górach Himalajach, słoń powiesił się na... -Jasiu! -... trąbie. -dobrze. -i jajami skały rąbie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Z cyklu: mój koles jest kosmitą!Ty! ale ty często patrzysz w niebo?Nie! a powinienem?!No oczywiście, patrz co noc, napewno wrócą po ciebie!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Chłopak proszony przez dziewczynę by się z nią ożenił zgadza się pod jednym warunkiem. - Wezmę z tobą ślub ale pod jednym warunkiem. - Jakim? - Przez całe nasze wspólne życie nie zajrzysz do szuflady w szafce przy łóżku. Dziewczyna oczywiście się zgodziła. Po 25 latach małżeństwa jednak nie wytrzymała i zajrzała do szuflady. Zobaczyła tam dwa jajka i 100 złotych. Gdy tylko mąż wrócił do domu, żona pyta jej się co to ma znaczyć. - Co to są za jajka? - No wiesz za każdym razem kiedy cię zdradziłem to wkładałem do szuflady jedno jajko. Dziewczyna pomyślała sobie, że dwa razy to nie tak źle. - A co to za pieniądze? - No za każdym razem gdy szuflada była już pełna jajek to szedłem na bazar i je sprzedawałem. Na plaży leży piękna, młoda ,naga kobieta. Obok niej położył się facet. Nie wie jak się za nią zabrać. Udaje, że dostraja radio. W pewnym momencie jego ręka ląduje na jej piersi. - Co pan robi?! - woła dziewczyna - Szukam Francji Dziewczyna spojrzała na jego kąpielówki i powiedziała: - Z taką antenką to pan Warszawy nie złapie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Kris! ja znam inna wersję twojego dowcipu: Świeżo poślubieni - wiesz co kochanie jak sie będziemy zdradać to za każdą zdradę dajemy do szuflady, każde do swojej po jednym symbolicznym owocu zdrady! Mineło 20 wiosen(lat) on do niej: kochanie patrz, jest mi głupio i czuje się podle, zdradziłem cię 5 razy, tyle jabłek mam w swojej szufladzie!A ty? czy tobie sie to zdarzyło?Ech ty stary głupi ćwoku! a smakuje ci coniedzielna szarlotka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Przychodzi facet do lekarki i mówi - Dzień dobry, prr (parska), mam taką chorobę, prr, co chwila prr, ani z dziewczyną się umówić, prr, ani pójść do kawiarni, prr, bo co chwila prr i prr.Lekarka na to - Witam pana, fiu (krótki gwizd), też mam podobną chorobę, fiu, ale jakoś daję rady, fiu. Idź pan piętro wyżej, fiu, jest tam lekarz, fiu, on leczy takie choroby, fiu, i panu pomoże, fiu. Do widzenia, fiu.Facet - Do widzenia, prr.Przychodzi drugi facet do lekarki i mówi - Dzień dobry, mc-mc (mlaska), mam taką chorobę, mc-mc, co chwila mc-mc, ani z dziewczyną się umówić, mc-mc, ani pójść do kawiarni, mc-mc, bo co chwila mc-mc i mc-mc.Lekarka na to - Witam pana, fiu (krótki gwizd), też mam podobną chorobę, fiu, ale jakoś daję rady, fiu. Idź pan piętro wyżej, fiu, jest tam lekarz, fiu, on leczy takie choroby, fiu, i panu pomoże, fiu. Do widzenia, fiu.Facet - Do widzenia, mc-mc.Przychodzi trzeci facet do lekarki i mówi - Dzień dobry, hr-hr (chrumka), mam taką chorobę, hr-hr, co chwila hr-hr, ani z dziewczyną się umówić, hr-hr, ani pójść do kawiarni, hr-hr, bo co chwila hr-hr i hr-hr.Lekarka na to - Witam pana, fiu (krótki gwizd), też mam podobną chorobę, fiu, ale jakoś daję rady, fiu. Idź pan piętro wyżej, fiu, jest tam lekarz, fiu, on leczy takie choroby, fiu, i panu pomoże, fiu. Do widzenia, fiu.Facet - Do widzenia, hr-hr. Po jakimś czasie, przypadkiem spotkali się ci trzej panowie i pierwszy z nich mówi - Mi terapia pomogła, mówię normalnie i chce się teraz żyć!Drugi - Mi też terapia pomogła, mówię normalnie, wszystkie problemy zniknęły!A ty jak? - pytają trzeciego.A mi się wszystko przypierdzieliło - hr-hr, fiu, prr, mc-mc!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Uwaga BOMBA NIE CZYTAĆ PODCZAS JEDZENIA. Leży dwóch pedałów w sypialni i jeden mówi do drugiego.- Mam sraczkęNa to drugi na to- Po błocie to i dobry koń pójdzie. :D :D :D :D Można się śmiać :D :D :D :D Uwaga może zawierać szowinizm ( to tylko kawał więc prosiłbym panie o nie mordowanie mnie)Co ma wspólnego blondynka i dzika świnia... Obydwie lubią ssać żołędzia :D ( W męskim gronie zawsze śmieszne ) Przychodzi facet do lekarza i mówi:-Panie doktorze mam siwe jądro-pokaż pan zaraz zobaczymy i pomyślimyLekarz patrzy, patrzy. I mówi:-Panie wygląda to na nowotwór trzeba amputować.-Ale panie doktorze no z jednym jądrem no weź pan.-Wie pan lepiej odciąć jedno i na pół etatu żeby pan robił a żeby pan przez rurkę nie sikał.- No dobra Za jakiś miesiąc przychodzi facet znowu:-Panie doktorze - mówi zapłakany - Mam siwe drugie jądro- Pokaż pan... No rzeczywiście wygląda na nowotwór trzeba amputować.- No panie doktorze...- a chce pan przez rurkę sikać- No dobra... Za jakiś kolejny miesiąc znowu przychodzi facet. Wrak człowieka , wali gorzałą , brudny , obrzygany i opsikany i mówi:- Hik panie doktorze mam już niby trójkę dzieci , dom , samochód , pracę ale tego nie zniosę mam fioletowego penisa- Pokaż PAN !patrzy patrzy... i z uśmiechem na twarzy stwierdza:No panie z całą pewnością stwierdzam <wielki wzdech> że farbują panu spodnie :D To był koszmar szpitali autografy po występie. Edytowane 6 Listopada 2014 przez SmokeHead 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Przychodzi Gówno do lekarza, lekarz pyta - Co ci dolega?A gówno cię to obchodzi! - pada odpowiedź.(trochę chyba głupie) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Seksuolog + fakultety z ginekologii i pokrewnych przychodzi do niego pacjentka i:panie doktorze! nie mam w ogóle owłosienia w miejscu intymnym! Po 5-u tygodniach różnych kuracji, pigułek, iniekcji.... lekarz w końcu zadaje pytanie:A ile jeśli mozna wiedzieć ma pani stosunków intymnych w ciąu miesiąca, tygodnia, dnia?No tak dziennie to około 14-u a czasem jak mam dobry nastrój...Lekarz jej przerwał wypowiedż smiechem i ze łzami w oczach zwraca się do pacjentki:Nie!!! proszę Pani! na autostradzie też trawa nie urośnie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 @Metek to było głupie aż śmieszne HAHAHAHAHA@Vidkunsen taki żart u mnie zawsze mile widziany :D ------------------------------------------------------------------------------------------- Stoi pijany polski żołnierz na warcie, podchodzi do niego niemiec i mówi:-Guten morgen!a polak- Co ? Butem w morde ?Zdejmuje buta i go wali butem w twarz. Niemiec szybko wstaje i mówi:-Was ist das ?- Co ? Jeszcze raz ? ------------------------------------------------------------------------------------------- Dlaczego widownia klaszcze na koniec odcinka familiady ? Bo zrozumieli żart Strasburgera. -------------------------------------------------------------------------------- Są sobie 2 ołówki i 1 kredka Kredka zachodzi w ciąż.Który ołów to ojciec ? Ten bez gumki :D ---------------------------------------------------- Wyobraź sobie taką sytuację... Po twojej lewej leży napalona , młoda , piękna kobieta A po twojej prawej leży gej. W którą stronę się obrócisz ? -------------------------------------------------------------------- Wiecie dlaczego smerfetka nie miała dzieci ? Bo spała z ciamajdą ----------------------------------------------------------- To już koniec na dziś następna porcja Sucharów tak suchych że herbata staje się sucha jutro dobranoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Dobra, dam stary, znany jeszcze za komuny żart. Czasy kolejek za wszystkim, były codziennością. Była też kolejka do burdelu i widać było dość sporą kolejkę, którą zauważyła starsza pani. Podchodzi do gościa z końca kolejki i pyta- Panie, a za cym ta kolejka?Facet spojrzał na wiekową panią i z lekka zmieszany mówi - Za landrynkami, szanowna pani.Babcia pokiwała trochę głową i rzekła- Bede stała, choć zymbów nimom, to pocmoktać moge. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Dwóch kolesi, jeden typowy teoretyk drugi normalny;-wiesz co mówią kobiety jak zobaczą faceta z dużym penisem?- nie! nie wiem?- a ja wiem! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Idzie schozofrenik i paranoik chodnikiem. Zauważyli że przed nimi idzie 10 dresów. Paranoik na to:- Schizofreniku. Przejdźmy na drugą stronę ulicy oni nas zabiją !A schizofrenik na to:- Nie bój się idziemy.Przechodzą koło dresów. Jak to dresy zaczepili ich o kasę paranoik szybko się schował za drzewem zostawiając samego Schizofrenika . Słychać krzyki i jęki. Paranoik wygląda zza drzewa i widzi wszędzie poobijanych dresów leżących na ziemii. Podchodzi do Schizofrenika i się pyta:- Jak to zrobiłeś ? Było ich 10-ciu !A schizofrenik na to:- Może ich było 10-ciu ale mnie było piętnastu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Szopka, ekipa z turoniem, staneli kole drzwi, jeden dzwoni, drzwi się otwierają;W drzwiach stanął szatanista, popatrzył na ekipę od szopki i rzekł swoim metalicznie grobowym głosem: Diabeł wchodzi a reszta wypierdalać! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brownskin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Co mówi Batman do Robina, gdy chce by ten wsiadł do batmobilu?- Wsiadaj do batmobilu Robin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 .... bo cytrynę to sie najpierw rżnie a potem ściska a kobietę.... Wiem, wiem, szowinistyczny na granicy absurdu chamskości ale... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irmin Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Uwaga!! Atak sucharów. Jakie są ulubione ryby matematyków? Sumy Jakie drewno ma głupie pomysły?Porąbane Co robi 9,50 w portfelu?Ledwo dycha Co robią mechanicy w salonie Subaru?Rozkręcają Imprezę. Na koniec najlepsze:Jak nazywają się ulubione chipsy hydraulików?Kranchips Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Irmin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Co mówi handlarz skór ze zwierząt widząc półmartwego lisa na autostradzie? -Z dycha pewnie (chodzi o cenę) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irmin Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Kolejna porcja czerstwych sucharów :D :D Dlaczego cement nie ma pracy?Bo go wylali Jak nazywa się urządzenie do usuwania twarzy?Odtwarzacz Co robi 10 zł w portfelu?Mieszko Co robi sprzątaczka na scenie?Wymiata 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Zdechlak na siłowni:Z jakiego urządzenia mam skorzystac panie trenerze żeby miec powodzenie u kobiet?Z bankomatu! Z zoną jak z kobietą!A kobieta nawet naga ma wiele do zaoferowania!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Co mówi SmokeHead w tym temacie ? Zostawcie te Suchary bo już kafka mi wyparowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi