vidkunsen Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dopiero za trzecim razem zobaczylem, że ma ciemne włosy, oczy i czerwoną szminke na ustach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 No przecież żeby nie ten kolor szminki, to bym nie zamieścił tego kalendarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Nie ma kobiet idealnych. Są tylko takie, które potrafią nam przesłonić wady biustem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Trzym się i szacuneczek. :yes: Powiem ci, że moja mogła by wiele zasłonić, ale ja (nie chwaląc się) nie z tych , którzy dają robić sobie zaślepkę . Chociaż cholera czasem...Kobiety potrafią zaślepić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 A jak jeszcze jest blondyną o niebieskich oczach. :woot: :woot: :woot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nie ma kobiet idealnych. Są tylko takie, które potrafią nam przesłonić wady biustem... No nie wszystkie zasłaniają je biustem ;) Niektóre po prostu... aj zaraz się rozpiszę :p Niektóre robią to na inne mniej erotyczne sposoby :) Oczywiście nie mówię, że wszystkie pokazują cycki :) Po prostu niektóre zbyt je... odkrywają :/ Trzym się i szacuneczek. :yes: Powiem ci, że moja mogła by wiele zasłonić, ale ja (nie chwaląc się) nie z tych , którzy dają robić sobie zaślepkę . Chociaż cholera czasem...Kobiety potrafią zaślepić.A no tak to jest z kobietami :/ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Kalendarz na Czerwiec od Survarium. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi