BIGSPENDER Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Gdyby można było tak jeżdżić po tych terenach to by była idealna gra.http://youtu.be/gEuQwFyquPw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pojazdy w stalkerze, a na co to komu. Nie wiem o co inni od lat tak walczą i o czym tak myślą z utęsknieniem. Mapy w Stalkerze są niewielkie, przelecisz ją w parę minut. Gdzie im choćby do rozmiaru map z army, np 256 km^2 gdzie i tak w wolałem biegać pieszo np w najsłynniejszym symulatorze biegania jakim jest dayz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Pojazdy w stalkerze, tylko wtedy gdy są na nie zadania. W modach, w których konieczne jest zbieractwo artefaktów czy innych znajdek, jazda pojazdem może uniemożliwić dalszą grę z ich braku. A jadąc pojazdem, na pewno ich nie znajdziemy. Już kilka razy spotkałem się z taką opcją, że idąc pieszo, nie ma anomalii typu Trampolina. A kiedy bez zadaniowej przyczyny jechałem autem, co kawałek bawiłem się w lotnika. Tak autor moda zniechęcł do korzystania z nich w innych sytuacjach niż zadanie. To samo robią, wyznaczając na zakup pojazdu horrendalne ceny.I tu ma pełnię racji tom3kb. Ganiamy na piechotę, bo to cały urok stalkerki.A kto chce pojeździć, ma sporo gier z taką przyjemności w roli głównej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Pojazdy - np. btr 82a w modzie tzw. alians do rozwalania fal mutantów, czasem w modzie poleciałeś szturmowikiem a tak to tylko problem bo jesteś sam, prowadzisz i ktos może cię ukatrupić i dostajesz komunikat - koniec gry lub gra okończena! Istotą Stalkera nie jest far kraj 2 lecz bardziej krzyżówka gier commandos ze snajperami plus przygoda a tej siedząć w gazie lub uazie czy w/w btr-ze nie zaznasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 No pojazdy jakby naruszają fabułę stalkera. Niby nie pasują, ale do przemierzania dłuższych odległości się przydadzą :/ A i tak na marginesie : moim zdaniem jest zbyt mało anomalii :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 w oblivionie są heh z modem arsenal całkiem fajnie i takie tam ale anomalie są tak obsadzone w oblivionie że jeździć się nia da zaraz mi się pojawia taka i wywala mi nive i obraca do góry kołami i koniec jazdy na freestyle fajna rzecz ale do gry dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Arghhh w końcu ktoś napisał! :D A anomalie są dobre ;)Może denerwują, ale są fajne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Nom w dolinie jak jade sobie nivą na kordon to są dwa wiry (czy jak je tam) to robi golden egg w modzie i autko leci ponad chmury . Zdarzyło mi się że wylądowałem na budynku w którym jest zejście do X18 heh a tam wojaki no to autku "spider man`a" wyleciałem za ogrodzenie i pojechałem znowu . Wylądowałem na wojaku przy wejściu do wcześniejszego budynku hahaha peszek dla wojaka ^^ . Do takich zabaw spoko ale do gry dalej dno sory @Walik nie praktyczne są te autka ani załadować do bagażnika itemy ani przyczepności w tych autkach ( poza nivą , Uazem i tym małym gazikiem ) przewracają się na byle nierówności ale jakby dopracować większe lokacje i do tego przy uderzeniu w kogoś się nie wywracały to spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 He he he ten mały gazik to po prostu gaz(katorga dla mechanika samochodowego bo szczelinomierz do zaworów dajesz od dołu w uazie jest od góry), może schwimmwagen i pokrewne coby sie "ślizgały" na słabszych anomaliach ;), moja ulubiona: idziesz, idziesz i hyc ! zaczyna cie kręcic jak na kacu gdy ci sie zbiera na "naloty na rygę" ;). Anomalie są fajne ale wg. mnie jeden minu który przeczy temu co wcześniej napisałem - zaprzeczenie z potwierdzeniem przez negację ;) - dlaczego ciebie anomalia lapie a niektóre mutanty(pijawka, nibyolbrzym) nie? :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Auta wgl nie są do Zony ;) W zonie to tylko na nogach, bo ze S.T.A.L.K.E.R.A. NFS nikt nie zrobi :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 A w trylogi apolakipsa było NFS - ziłem przez prerie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 NFS - Merc Wanted :v z resztą śmiesznie by było jakby na arenie odbywały się wyścigi :D gokartów tylko na śmierć i życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ... :D mozliwe bo...bo za ostatnim gokartem by spuszczano/wypuszczano z klatki pijawki, nibykundle i dziki :woot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ostatni żywy wygrywa a ci którzy jakoś dojdą zostają przeniesieni do wilka i zmieleni :woot: :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Mam planisko!!! a może by tak dac pancerze na Białorsiach (spychacze modne min. też w Polsce w latach 70-ych) i zrobić rajd coś jak paryż dakkar czyli kordon sarkofag! Mod do stalkera Niebo: Ferrari 360 Spider F - uruchomienie, lewe shift+ctrl w trakcie jazdy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dokładnie wyprawa po wachę małe wypadki dobry by był mod fabularny z tego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 BMW :http://stalkerzoneworld.ru/load/mody_dlja_s_t_a_l_k_e_r_chistoe_nebo/ostalnye_mody/mod_s_bmw/47-1-0-340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 aż dla jajec ściągne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi