Keron Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Witam posiadam sprzęt który na spokojnie zapewnia 60+fps podczas gry na Rozszerzonym oświetleniu mam chodzący przedemną cień i cienie wyglądają jak by sie co pól sekudny zmieniały.Co zrobić Posiadam Najnowsze sterowniki do karty graficznej AMD 14.12 Omega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 r2_sun_near 10r2_sun_near_border 1 Wpisujesz te komendy do konsoli po kolei. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ok spróbuje. Jest jeszcze jeden problem gra na Max ustawianiach lub wcześniej podanym rozszerzonym oświetleniu sama się wyłącza. i muszę ręcznie zamykać proces spróbuje sterowniki przeinstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Masz bugtrapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ten cień , prześladuje także moje Czyste Niebo , ale tylko na wersji od CD - ACTION . Spróbuję skorzystać z porady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ja posiadam wersję pudełkową premierową :) Zaraz sprawdze wlaśnie system odnowa postawiłem. Pomogła reinstalacja systemu :) na DX 10 + complete gra wygląda pięknie. Jakie mody graficzne istnieją do Czystego nieba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Zajrzyj do działu modów, np complete no i mystery (to takie Misery tylko do czystego nieba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Zerknij do tego tematu :http://stalkerteam.pl/topic/4483-mystery/ , moim zdaniem ciekawa zmiana grafiki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi