Jump to content

Problem z ponownym wejsciem do baru

Recommended Posts

W barze cos zabilo 2 straznikow od poludnia, zostal 1, ale nie ma opcji oplacenia "wejsciowki " na teren baru w wyniku czego przy probie wejscia zostaje zaataokwany plus konwekwencje.. da rade cos z tym zrobic? Probowalem assasinowac tego ocalalego tworzac mu anomalie pod nogami, ale to tez powoduje wrogosc u reszty jego kompanow.

Te rosyjskie, bandyckie glosy sa rewelacyjne. :)

To juz bylo jak wszedlem tam 1 raz z magazynow. Teraz mam juz za soba z 10h gry od tej chwili. Nie ma szans zeby chcialo mi sie grac od poczatku, na powtorki z powodu schrzanionych sejwow, blediw poswiecilem jzu spokojnie 3/4 obecnego czasu gry. Jest jakis inny sposob zeby to zalatwic? 

ps: Te forum tylko mi sie laduje tak bezbadziejnie wolno? Na zaladowanie strony glownej z obrazkiem czekam 16 sek, wejscie w jakis watek to 3-4s. Tragedia, Dodam, ze mam tak od  zawsze z ta strona.

Fenix!!! - mod do zewu NS5 TT@ - tam jest wiele bocznych dróg na barze - czyli, że tak: leziesz albo od wysypu wtedy chyc do rowu do suiatki, przeskok i poza planszą do baru też hyc przez siatkę z drugiej mańki to samo - (oba wyjścia z tej lokacji to mają) hyc, hyc, hyc do płotu i koło skarpy między słupkiem a skarpą hyc za plansze i jesteś w barze ale uważaj brak tekstury oznacza upadek, nie idź tam tylko do baru.

Zalatwilem sprawe wracaja do starych sejwow.

Kolejny problem. Wykonuje 1 misje dla Grafa ze znalezieniem dokumentow. Na drodze, za tym stadem snorkow znajduje 2 skrzybki. Jedna z amunicja itp., a druga biala z dokumentami nr.1. Po ich podniesieniu nie ma zadnej adnotacji w dzienniku zadan, nie ma tez opcji doalogowej u Grafa zeby zakonczyc to zadanie pomimo, ze dokumenty mam w plecaku. A wykonanie zadania wola o pomste do nieba. Ze w ogole cos takiego znalazlo sie  w modzie. Puste pole poza obszarem mapy z tekstura drogi, a na niej 20 snorkow  chodzacych w poprzek i 10 metrow dalej 2 skrzynki z przedmiotem klestowym. do tego jeszcze mi skrypty nie chwycily i nie da sie skonczyc. Tragedia.

Ktos moze cos doradzic? Bo to chyba bedzie jzu gwozdz do trumny dla tego moda u mnie.