Fenix Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 W barze cos zabilo 2 straznikow od poludnia, zostal 1, ale nie ma opcji oplacenia "wejsciowki " na teren baru w wyniku czego przy probie wejscia zostaje zaataokwany plus konwekwencje.. da rade cos z tym zrobic? Probowalem assasinowac tego ocalalego tworzac mu anomalie pod nogami, ale to tez powoduje wrogosc u reszty jego kompanow. Te rosyjskie, bandyckie glosy sa rewelacyjne. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Wczytaj zapisaną grę, w której nwm, byłeś jeszcze na poprzedniej lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Któryś ze skryptów nie zaskoczył i zrób tak jak ci Walik C. radzi, powinno dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 To juz bylo jak wszedlem tam 1 raz z magazynow. Teraz mam juz za soba z 10h gry od tej chwili. Nie ma szans zeby chcialo mi sie grac od poczatku, na powtorki z powodu schrzanionych sejwow, blediw poswiecilem jzu spokojnie 3/4 obecnego czasu gry. Jest jakis inny sposob zeby to zalatwic? ps: Te forum tylko mi sie laduje tak bezbadziejnie wolno? Na zaladowanie strony glownej z obrazkiem czekam 16 sek, wejscie w jakis watek to 3-4s. Tragedia, Dodam, ze mam tak od zawsze z ta strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 1. A nie masz innego sejwa?2. Nie, tylko tobie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Fenix - nie wiem czy to akurat w tym modzie, ale spróbuj się przedostać do barmana "bocznymi drogami". I u niego kupić przychylność Powinności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Fenix!!! - mod do zewu NS5 TT@ - tam jest wiele bocznych dróg na barze - czyli, że tak: leziesz albo od wysypu wtedy chyc do rowu do suiatki, przeskok i poza planszą do baru też hyc przez siatkę z drugiej mańki to samo - (oba wyjścia z tej lokacji to mają) hyc, hyc, hyc do płotu i koło skarpy między słupkiem a skarpą hyc za plansze i jesteś w barze ale uważaj brak tekstury oznacza upadek, nie idź tam tylko do baru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zalatwilem sprawe wracaja do starych sejwow. Kolejny problem. Wykonuje 1 misje dla Grafa ze znalezieniem dokumentow. Na drodze, za tym stadem snorkow znajduje 2 skrzybki. Jedna z amunicja itp., a druga biala z dokumentami nr.1. Po ich podniesieniu nie ma zadnej adnotacji w dzienniku zadan, nie ma tez opcji doalogowej u Grafa zeby zakonczyc to zadanie pomimo, ze dokumenty mam w plecaku. A wykonanie zadania wola o pomste do nieba. Ze w ogole cos takiego znalazlo sie w modzie. Puste pole poza obszarem mapy z tekstura drogi, a na niej 20 snorkow chodzacych w poprzek i 10 metrow dalej 2 skrzynki z przedmiotem klestowym. do tego jeszcze mi skrypty nie chwycily i nie da sie skonczyc. Tragedia. Ktos moze cos doradzic? Bo to chyba bedzie jzu gwozdz do trumny dla tego moda u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Tam powinien być jeszcze helikopter i coś przy nim. Wtedy zaskakuje. I jest dodatkowy prezent oprócz snorków. Z tym, że ja grałem w tę wersję z AA. Mogą być drobne różnice. Te snorki z drogi wchodzą do trawy. Tam też poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie ma nic, zadnego smiglowca. Ja mam wersje: TT2_AA2_rebuild_scigacz1975 screen http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/042ca4b1f2e83f1b.html Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Fenix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi