cichy Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) W czasie rozgrywki miałem problem z dwoma schowkami: pierwszy to spodnie w elewatorze i drugi to schowek Kolekcjonera pod mostem - nie mogłem wystarczająco mocno kucnąć by dostać się do itemu. Na czystym spolszczeniu bez żadnych dodatków również było to niewykonalne bez czitowania. Poniżej plik actor.ltx pozwalający wejść pod każdą przeszkodę. Kolega @Kobal ma mój zapis i przetestuje u siebie czy to tylko moja indolencja czy faktyczny błąd w rozgrywce - tak czy siak dla tak leniwych jak ja plik w załączniku . * * * @Kobalowi się udało bez cziterki. Jako instruktarz może posłużyć poniższy film: https://www.youtube.com/watch?v=HDi2ql_226c actor.ltx Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Mi też się udało bez cziterki ale to jest trochę przegięte moim zdaniem - https://www.youtube.com/watch?v=wWNflq3okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 A jednak OP-2 składa się głownie z takich schowków. Takich i o wiele trudniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Hej,Jeśli ktoś chce z wyłączonym antyczitem zmodyfikować sobie przysiad to znalazłem, że najprawdopodobniej odpowiadają za to następujące wpisy:ph_box1_center = 0.0, 0.65, 0.0 ; 2-е значение - высота ГГ в присядеph_box1_size = 0.35, 0.65, 0.35 ; 2-е значение - высота ГГ в присядеph_box2_center = 0.0, 0.5, 0.0 ; 2-е значение - высота ГГ в полном присядеph_box2_size = 0.30, 0.5, 0.30 ; 2-е значение - высота ГГ в полном присядеPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Po wklejeniu zaczeło pokazywać odległość od głównych zadań (na zegarku)Czy mogłby ktoś poazać jak tę wskaźnik odległości wykasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 (O ile dobrze zrozumiałem problem) wyłącz w opcjach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (O ile dobrze zrozumiałem problem) wyłącz w opcjach: Gram na Poziomie realnym tej opcji nie ma Chodzi o odległość od celu zadania -ale już rozgryzłem to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi