Łobuz Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Mam nadzieje że znajdą się chętni do podzielenia opiniami na temat Noktowizorów Cyfrowy - z mojego skromnego doświadczenia w Soljance wydaje się mi najbardziej Uniwersalnym Można go używać w dzień i w nocy ( nawet arty mało widoczne [sluz]lepiej widać przy jego użyciu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 Z moich doświadczeń polecam "Biała Noc". Może dlatego, że preferuję działania ofensywne nocą (spada czujność i celność ostrzału przeciwników) i spanie w dzień . W pochmurne dni sprawdza się też dobrze, nie oślepia. Dodatkowym plusem jest to, że rozjaśnia nawet ciemne fragmenty pomieszczeń w laboratoriach i innych pieczarch - dzieki temu nie korzystasz z latarki, która w takich lokacjach jest prawdziwym magnesem na różne stwory Z doświadzczenia wiem, że lepiej jest być tym zaskakującym niż tym zaskoczonym 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scigacz1975 Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Sorry za odkop ale czy ktoś mógłby mi upnąć pliki .ppe tych dwóch noktowizorów?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Tu masz spakowany folder anims z NS. Nie wiem który plik potrzebujesz. anims.7z 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts