krypa Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Aby kwest się zaliczył, musi przeżyć Sepator i co najmniej jeden z jego towarzyszy...Witam, czy wspomniany Separator do czegoś się przydaje? Worek dla Zachara, można przecież zdać, mimo nie zaliczonego zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 O ile sie nie mylę - kompletnie do niczego.W moim przypadku cała ekipa poszła do piachu - a worek został oddany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 A mnie pierwszy raz udało się go ochronić w poprzedniej wersji non stop ginął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Panowie z 10 granatów F1 i naparzamy Są 3 grupy przeciwników Jedna w krzakach naprzeciw wrót na godzinie 1,druga w prawo na godzinie 3,trzecia za budynkiem w krzakach na godzinie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 @krypa Twój awatar mnie rozbraja A co do kwesta to ja po prostu skampiłem się przy bramie i wychylałem q/e. Bez problemy wykosiłem niemal wszystkich, jeden wpadł z tyłu i dostał kulkę od sepatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krypa Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Rozpocząłem to zadanie, jak wymieniony, miał tylko jednego towarzysza, mimo szczerych chęci, trafiłem też na emisję, padli wszyscy , na sam koniec wmieszali się wojskowi. Trudno cofać się nie będę.Ps. Coś nie tak z moim awatarem? :((((((Aparat mi się posuł czy jak. Edytowane 21 Września 2015 przez krypa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Offtop: Czyja to tekstura ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Rozpocząłem to zadanie, jak wymieniony, miał tylko jednego towarzysza, mimo szczerych chęci, trafiłem też na emisję, padli wszyscy , na sam koniec wmieszali się wojskowi. Trudno cofać się nie będę.Ps. Coś nie tak z moim awatarem? :((((((Aparat mi się posuł czy jak.Punkcik za zepsuty aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krypa Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Offtop: Czyja to tekstura ?To nie tekstura,;( tylko moja skóra, kiedyś zlazła to dla krypy w sam raz jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Panowie to w końcu jak ? Sepator ma przeżyć czy nie?Wiem że nawet jak wszyscy zginą to i tak zadanie dla Zachara będzie zaliczone (oddany worek).Tylko że coś jak przez mgłę pamiętam że w pierwszej wersji Soljanki (szukałem info w poradniku) po walce trzeba było zagadać z Separatorem i po tej gadce chyba odchodził na bagna... Czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dalej tak jest. Rozmawiasz z Sepatorem i ten odchodzi do wioski kotów a potem po jakimś czasie zapewne wraca na bagna. Tak czy siak, jego rola w modzie się kończy. Odnośnie jego przeżycia, cóż, może i zadanie się zalicza po jego śmierci. Może nagroda jest inna, nie zwracałem uwagi. Rzecz w tym, że takie dostajemy zadanie. Sepator ma przeżyć, jest to jasno powiedziane. Nie przeżyje, zadanie zaliczone na pół gwizdka. Wbrew pozorom nie jest trudno to zrobić. Ja zawsze zaraz po rozmowie z Sepatorem rozwalam tych bandytów, którzy ida od strony ATP. Nie poluje na wszystkich, rozwalam tych którzy wejdą mi pod lufę. Byle ich przerzedzić , z jednym czy z dwoma Sepator i spółka sobie poradzą. Od razu biegnę za budynek i tam zza rogu rozwalam tych atakujących od tyłu, by nie zdążyli wejść do budynku. Ide dalej, okrążając budynek i wykańczam tych z prawej strony. Rzecz w tym by nie dopuścić ich do budynku. W tej grze udało mi się za pierwszym razem.W czasie gry znajdujemy w Labiryncie przy kombinezonie strażaka receptę na transmutacje artefaktu podpisaną przez Sepatora. Może to jest nagroda za jego przeżycie. Może jeśli Sepator zginie, recepty nie będzie. Nie wiem, ja zawsze robiłem wszystko by przeżył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 jak wejść na ten dach? Z cysterny (w środku) i z ciężarówki (zewnątrz) nie udaje mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Próbuj do skutku wskoczyć na mały daszek z beczkowozu z niebieską kabiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 okej, dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi