Jump to content

Obrona Agropromu i Prototyp Kombinezonu wojska

Recommended Posts

Problem mam taki - Misja z Atakiem na Agroprom... idę na agroprom... walcze na Agropromie.... Obroniłem Agroprom. Żołnierze Ubici(wszyscy) ale misja mi się nie zalicza

Więc:

1) Dlaczego misja się nie zaliczyła? wszystko jest martwe, w tym Oba BTR-y

2) Gdzie jest ten Kombinezon wojska? przeszukałem wszystkie trupy i nic nie ma :(

Niet. Zabiłem wszystko co żyło. (po za ludziami  Bazie, bo tam jest Śmigłowiec... a nawet dwa.) 

3 Razy zabiłem wszystko. A pewność miałem, bo zrespiłem sobie tak z... może 500 wysysaczy, więc jak inni stalkerzy umarli, to zaczęła się zabawa :)

ale wszyscy umarli na 100%.

Edited by PainChiller

Robiłem to zadanie i wszystko działa. Wybijasz wojaków, wybijasz dwa BTR i idziesz bodajże gadać z adrenaliną.

A przejście Agroprom-Bagna dostaje się na w zadaniu na egzę czarnego doktora, którego i tak nie zrobisz więc tym się nie przejmuj.

No ale zabiłem wszystkie wojaki i BTR-y (Dwa przy Agropromie(Puste co nie strzelają), oraz trzy wojaki + jeden BTR przy przejściu Agroprom-wysypisko

PS: nawet zabicie wszystkiego co na mapie nic nie daje... zabiłem wszystko(Granat F1 o ogromnej sile, i średnicy wybuchu 3km ;) ) zostali tylko ci nieśmiertelni, ale nic się nie dziej :P

Edited by PainChiller

U mnie działa bo przedwczoraj robiłem to zadanie.

• Idziesz na Agroprom
  • Gadasz z Adrenaliną
  • Wbijają wojacy, wybijasz, btry wysadzasz
  • Bierzesz dokumenty z trupa dowódcy i nawigację
  • Gadasz z Adrenaliną (nie pamiętam)
  • Idziesz do Swibłowa, będzie znacznik na zadanie

Przysłowiowa gówno prawda, po prostu wystarczy zabić wszystkich żołnierzy i rozwalić dwa BTRy i znaleźć dokumenty i nawigację. Zadanie normalnie się zalicza. Tylko trzeba strzelać a nie bawić się spawnowaniem granatów. Czy ty myślisz, że ja nie mam nic innego do roboty tylko sprawdzać wytwory twojej wyobraźni? Ujmę to krótko, koniec z pomocą aż się nie nauczysz normalnie grać. Chcesz cyrkować, radź sobie sam.

Tu masz swojego sejwa. W skrzyni jest zebrany towar. Nastepny ruch to rozmowa z Adrenaliną.

painchiller_1.sav

• Positive 1
  • ? 1

• 8 months later...

Na wstępie napiszę, że nic nie spawnuje i nie kombinuje.

Gdy Adrenalina dał mi zadanie na pomoc w odparciu wojska, podczas walki dostałem od snajpera w czapę i wczytałem save z zadania (ten który robi się automatycznie przy początku zadania). Dzielnie wystrzelałem wojaków i wysadziłem BTR-y,zabrałem notatkę i gps i.......nic.

Adrenalina milczy, na bagnach wojaków brak.

Zastanawiające było,że żaden BTR do mnie nie strzelał, przed pierwszym zgonem obracał za mną wieżą i parę razy strzelił ale uciekłem.

I jeśli działa milczą to wiedzcie że coś się dzieje.

Problemem było właśnie wczytanie tego save. Gdy wczytałem autosave z wejścia na lokację  i leciałem z fabułą bez zgonu ,BTR-y grzmociły do mnie aż miło i po uporaniu się z wojakami przyszedł czerwony sms od adrenaliny i pojawiła się opcja dialogowa.

Czyli gdy BTR-y milczą- autosave.