Qguar Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Jak to zrobić skoro zawsze robi to wcześniej monolit ? Próbowałem już chyba wszystkiego . Z zadaniem na Sznyre , bez zadania , zaraz po pierwszym wejściu na ATP bez rozmowy z jakimkolwiek NPC . Zawsze gdy podchodzę do bazy na ATP bandyci są już atakowani przez Monolit a Sznyra nie żyje... Przepraszam temat do skasowania moja błędna interpretacja ze Sznyra jest cały czas na ATP a on się spawnuje dopiero po wzięciu zadania Edytowane 16 Listopada 2015 przez Qguar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Wchodzisz na ATP, nie bierzesz zadania na Sznyre a idziesz na bandytów i monolit. Rozwalasz ich a potem po zadanie do Kalinina na Sznyre. Zawsze działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Wziąłeś sobie za dużo zadań na ATP. Monolit się spawnuje przy zadaniu na imadło Wkręta. Jakbyś poszedł pierwszy raz tylko po dyskietkę, nie byłoby problemu ze Sznyrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Ja po dysk poszedłem i inne zadania i nie miałem jeszcze monolitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 A ja miałem zadania na dysk i imadło. Poszedłem na bazę , wykończyłem bandytów i monolit. Wziąłem zadanie na Sznyrę, wróciłem i koleś grzecznie czekał na kulkę razem z kilkoma kumplami. Czy to w orginale czy op2 zawsze działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Może być, że Sznyra spawnuje się dopiero jak weźmiemy na niego zlecenie od Kalinina. Tak samo jak monolitowcy do zadania Wkręta, co z kolei ma związek z tym, że rzekomo przy jednym z nich można znaleźć mózg kontrolera z CEA-2, który z kolei jest potrzebny do zadania Łukasza. Nie trzeba wtedy ganiać na CEA-2. Można wcześniej rozliczyć zadanie, ale ja nigdy tego mózgu przy nich nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Fakt, w op1 ja też nigdy, ale w op2 mózg leży obok szopy gdzie bodajże jest dysk. Info znalazłem w poradniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 A co jeśli ja dobiegam na miejsce już po walce i nigdzie nie ma trupa tego pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Trup i tak się nie liczy. Musisz go sam zabić. Sznyra spawnuje się dopiero po wzięciu na niego zlecenia od Kalinina. Wcześniej go na ATP w ogóle nie ma. Zabić go mogą tylko monolitowcy, którzy spawnują się na ATP do zadania na imadło dla Wkręta. Czyli jak wlazłeś na ATP z zadaniem na imadło a nie zabiłeś Sznyry wcześniej to najpierw czyścisz całą bazę z bandytów i monolitowców a dopiero potem idziesz do Kalinina wziąć zlecenie na Sznyrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Czyli jak go nie ma a zadanie wziąłem to całą lokacje muszę powtórzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ano. W modach na bazie solianki jest takie ustrojstwo jak śmieciarz. Skrypt, który czyści zwłoki i porzuconą bezpańską broń by nie przeciążać silnika gry. Sznyra został zabity przez monolitowców a ciała posprzątał śmieciarz.Ot i wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Reasumując, czyszczę ATP z Monolitu i Bandytów potem idę do Kalinina po zadanie i wtedy wszystko gra? Ile mózgów leży na ATP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Na ATP nie ma mózgów. Są na CEA-2. No i oczywiście możesz je znaleźć w schowkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Na ATP nie ma mózgów. Są na CEA-2. No i oczywiście możesz je znaleźć w schowkach.O ile sie nie mylę - to jest - sztuk jeden - obok chatki w której znajdujemy dysk dla Adrenalina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Nie mylisz się. Wczoraj go tam znalazłem. Reasumując, czyszczę ATP z Monolitu i Bandytów potem idę do Kalinina po zadanie i wtedy wszystko gra? Ile mózgów leży na ATP?Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Reasumując, czyszczę ATP z Monolitu i Bandytów potem idę do Kalinina po zadanie i wtedy wszystko gra? Ile mózgów leży na ATP?Witam. Na ATP jest jeden ale nie musisz się aż tak bardzo skupiać na tym mózgu bo i tak jedna sztuka nie zalicza Ci zadania.Dopiero gdy będziesz na CEA-2 zdobywasz drugi i jest tam ich wiecej około 7 do 9 sztuk.W PDA przy zadaniu masz oznaczone na mapce miejsca gdzie można znaleźć mózgi: A tak wygląda jedno z tych miejsc gdzie można mózgi znaleźć: Edytowane 5 Grudnia 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Te mózgi niestety lubią też zapaść się czasami w tekstury aczkolwiek raczej nie powinna się zapaść ilość większa niż wymagana do zadania bo jest ich dużo natomiast są one zebrane w takich "skupiskach" po kilka mózgów na małym obszarze i mogłeś nie trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Witam. Na ATP jest jeden ale nie musisz się aż tak bardzo skupiać na tym mózgu bo i tak jedna sztuka nie zalicza Ci zadania.Dopiero gdy będziesz na CEA-2 zdobywasz drugi ...Gdy wybrałem się w końcu na CEA to już miałem obydwa mózgi i zaliczone zadanie na ich zdobycie. Świta mi - dosyć dawno zaczynałem i pamięć ciut szwankuje -że ktoś z Wolności dał mi tego drugiego jako nagrode za zaliczenie questa. Edytowane 5 Grudnia 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Wkręt daje za przyniesienie imadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi