lysy400 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam;Zainstalowałem z modem R.E.B.O.R.N. (O.D.R.O.D.Z.O.N.Y.) Duplikaty v.7.63 Odmienne światy Repack na win10. Po przestawieniu na dx10 i ponownym odpaleniu wisi. Może, ktoś wie co z tym zrobić.Mody typu sniper i soc op2 działają bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Windows 10?Oj problem może być w samym windowsie Mogę się mylić i nie być na czasie ale jeśli dobrze pamiętam to system mógł uznać moda za oprogramowanie "pirackie". Nwm reszta pewnie lepiej zna odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Może mod ma zmienione pliki shaderów pod DX10 i dlatego wywala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 U mnie bez problemu przełączam się między DX10 a peł.ośw.dym i wszystko działa. Oczywiście na DX10 jak w innych modach do wszystkich podstawek gra ładuje się dłużej.Wróć do peł.ośw.dyn. i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Przypominam, że w tego moda powinno się grać na systemach 64-bit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy400 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 System jest 64bit.Na win7 64bit tymczasem wywala brak dx9!!! Tymczasem wspomniany sniper i soc op2 chodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Jaką masz kartę graficzną ?Wgrane najnowsze sterowniki do wszystkich urządzeń ?Pobierz i przeinstaluj DirectXhttp://www.programosy.pl/program,directx.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 U mnie na DX10 po włączeniu opcji "Używaj DX 10.1" są właśnie bardzo duże problemy z uruchomieniem gry. Upewnij się, że tego nie masz włączonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy400 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 U mnie na DX10 po włączeniu opcji "Używaj DX 10.1" są właśnie bardzo duże problemy z uruchomieniem gry. Upewnij się, że tego nie masz włączonego.Odpala się na dx9 - to jest ok.Jaką masz kartę graficzną ?Wgrane najnowsze sterowniki do wszystkich urządzeń ?Pobierz i przeinstaluj DirectXhttp://www.programosy.pl/program,directx.htmlTu wszystko jest ok. Raczej jest to jakiś problem w samym CS. Sprawdzę go bez moda czy odpala na dx10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy400 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Odpalił na lapku z win7 64bit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi