carlopapa Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam mam pytanie, po przejściu podstawowej soli i ukończeniu MM gdzie Doktor sobie powędrował bo w Prypeci tam gdzie zwykle go nie ma i gdzie go można znaleźć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Teraz Bagienny Doktor rezyduje w Martwym Mieście (chatka na płn. - zach. od centrum miasta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Panowie po spotkaniu elity na Agropromie nie odlatuje ekipa Doktora, ( Pielgrzym , Duch i Mucha) czy to nie popsuje fabuły ? Czy też znajdą się w grze mimo wszystko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) Nie przejmuj się. Postaci znajdą się wtedy, kiedy będzie potrzeba i w miejscu wskazanym gameplayem. Edytowane 27 Maja 2017 przez Ranger801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Jeśli nie mogę znaleźć go na Kordonie (nie dostałem zadania na leczenie) to gdzie go szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Doktor powinien być w piwniczce. 18 min. Jak go nie ma, radzę powtórzyć od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi