vidkunsen Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Odcinek 16: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Tylko ja widzę post o treści: "Odcinek 16:" i nic więcej? Szczerze zapytuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dokładnie to samo widzę. Aż chciało by się zapytać "ALE O CO CHODZI?" ale pewnie zaraz zostanę sklasyfikowany jako tyran i dyktator forum więc nie będę się pytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 To macie jakieś problemy z przeglądarkami.To jakaś epidemia, czy co ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ja też film widzę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 U mnie film jest widoczny. Długość 9.45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Co prawda nie mam pojęcia o czym jest ten film choć kawałek oglądałem ale u mnie też działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 jest forma wysublimowanego żartu bo... serial oryginalny ma tylko 15 odcinków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Film się odtwarza. Co prawda nie wiem o co chodzi..Ah, mniejsza. Lepiej nie pytać. Kolejny wysublimowany żart. Chyba tracę poczucie humoru, albo się na nim nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 A oglądałeś poprzednie 15 odcinków? kumasz rolę i biografie "tygrysa" i jego żony??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 On 14 styczeń 2016 at 10:49 AM, Godlike said: Dokładnie to samo widzę. Aż chciało by się zapytać "ALE O CO CHODZI?" ale pewnie zaraz zostanę sklasyfikowany jako tyran i dyktator forum więc nie będę się pytał. Jesteś tyran i dyktator a na Admina poszedłeś tylko dlatego że stanowisko Imperatora było już zajęte :E A tak serio prawdopodobnie obaj blokujemy IP miejsca publikacji tego filmu i dlatego go nie widzimy. Mniejsza. Dociekał głębiej nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi