mkk7 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witam Tutaj kilka skrinów ze stalkera na telefon, apka w formie beta na androida. Można też być mobilnym stalkerem w czasie podróży mając smartfona. Długo nie grałem, dość ciekawe sterowanie i jeden mankament bo nie rozeznałem jeszcze jak zrobić seva a być może ze względu na betę się nie da. Zaczynamy u Sidorowicza chyba jako odrodzony, tekst po rosyjsku i trochę ciężko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McShadow Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dobrze się strzela? Rozumiesz co nieco o czym mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jestem rocznikem który uczył się tego języka ale nie był zbyt lubiany w tamtym okresie, pół na pół ze słownikiem było by lepiej. Trochę małe literki ale można sobie poradzić tym bardziej że fabuła chyba znana. Strzał można oddać dopiero po dokładnym wycelowaniu, jest regulacja czułości dotyku, trzeba się trochę przyzwyczaić do takiego sterowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jakiś link do bety lub coś podobnego można prosić ? I wymagania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 1 godzinę temu, bartek12326789 napisał: Jakiś link do bety lub coś podobnego można prosić ? I wymagania ? http://play.mob.org/game/stalker_shadow_of_chernobyl.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Tu jest wersja 1.7, poprzednia 1.6 i było że demo. Może w tej będzie działał zapis, muszę sprawdzić, waży o jakieś 25MB więcej od poprzedniej wersji. U mnie działa idealnie w najwyższych ustawieniach na Galaxy A3, na androidzie 4.4.4 http://torrenty.org/torrent/1194478 Edytowane 22 Stycznia 2016 przez mkk7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 W temacie wstawionym przez vidkunsena jest filmik, z którego dosłuchałem, że jest inna technika strzelania. Aby strzelić, naciskamy LPM i naprowadzamy celownik na cel. Jak naprowadzimy prawidłowo, broń sama wystrzeli. W stosunku do poprzedniej wersji 1.6, zmieniono system dialogów i zasady handlu. Teraz amunicję trzeba zbierać, albo kupować. Gra ma nowy silnik. NPC widzą tylko do przodu, co pozwala skrycie zajść ich od tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 jest pewnie wiele innych zmian i ulepszeń ale do tego trzeba mieć sprzęt i chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Na średniej klasy smartfonie raczej powinno chodzić ale mimo dobrych chęci dalej brak zapisu gry więc nie ma sensu w to grać , może ktoś coś wymyślił w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi