kamo103 Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Mam taki problem techniczny z cop-em.Mianowicie kawałek czasu temu go odinstalowałem i zdezaktywowałem i wszystko wydawało się git.Teraz próbowałem go zainstalować i podczas aktywacji wyskakuje błąd.czy zna ktoś jakiś sposób na ominięcie aktywacji? próbowałem już z crakiem, i nic.http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/confused.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 A jaki błąd ci wyskakuje ? Jak wykorzystany limit aktywacji to po prostu napisz maila do Cenegi to ci odblokują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Znam ten problem i jest jedno rozwiązanie pisanie do cenegi żeby raczyli odblokować klucz, ja mam już gotowy szablon: Witam Wasze "cudowne" zabezpieczenie bez powodu zablokowało możliwość uruchamiania i aktywacji Stalkera Zew Prypeci Klucz to: (Twój klucz) Nie rozumiem po co dajecie zabezpieczenie z którymi są same problemy a metoda na ich obejście jest od dawna.Uprzykrzacie tylko życie z takim dziadostwem Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Odnosi skutek wysyłanie emaila z taką trescią? To zabezpieczenie ma same minusy, mam kupioną gre a tak naprawde po dezaktywacji i odinstalowaniu to nie mam żadnej pewności czy uda mi się ją ponownie aktywować, jednym słowem system do kitu i wyciąganie kasy od ludzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Ja obszedłem ten problem a bowiem nie odinstalowuję gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Mail przynosi skutek bo wysyłałem go około 20 razy i za każdym razem po tygodniu odblokowywali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Też nie odinstalowałem gry ale chcąc zainstalować zew na drugim komputerze będe musiał kupić drugi egzemplarz gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts