Flick Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ja bym nominował HARDWARMOD FULL v3.2 , już przy pierwszym zadaniu można się ostro zdenerować, do tego dochodzi ograniczona ilość informacji i te dziwne mutanty zielone po których tracisz hp i musisz zużyć apteczkę + w samym modzie nawet nie wiemy gdzie mam czego szukać.Moim zdaniem jeden z trudniejszych i wymagających modów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Te zielone to znane z innych, wcześniejszych modów tzw. błotne snorki. Jeżeli uważasz wersję 3.2 za trudna to sobie zagraj w wersję HWM 3.2 full lub HARDWARMOD - v. 3.2 RC "Trudna wojna": http://ap-pro.ru/forum/37-2661-1 Edit: Zdanie zaczynamy z dużej litery. Tytuły modów dwuczłonowe także zaczynamy od dużej litery. Tu zasady pisowni: http://sciaga.pl/tekst/50186-51-zasady_pisowni_malej_i_wielkiej_litery, http://portalwiedzy.onet.pl/141430,,,,tytuly_pisownia,haslo.html. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Ostatnio ukończyłem więc: R.E.B.O.R.N Doppelganger 7.63 - złożoność fabuły i związane z tym ewentualne problemy: 4/5, poziom trudności rozgrywki: 4/5. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Historia Snajpera: pułapki losu Trudność - 9/10, nie wliczałem języka do stopnia trudności Fabuła - 8/10 Znajomość innych modów + inicjatywa własna - 9/10 Zalecenia: nie dla początkujących, chyba, że są odważni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 @cichy- zanim opuścisz szeregi Administratorów, dotrzymaj obietnicy i zrób ranking modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Habar mod - mod dla każdego, każdy znajdzie tu coś dla siebie nie męcząc się zbytnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shay Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Dla mnie najtrudniejszym modem jest Misery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Darkest time - spory bagaż filozofii która zniszczyła rozgrywkę/akcję w modzie ale jak ktoś lubi palić głupa na myśliciela - 5/10 . Nowy arsenał 4 - 2 scenariusze - klasyczny z cieni + nowy oraz tak ze 2 - 3 Biełazy nowych kwestów które powodują, że mamy pełno różnych zakończeń, friplej który rodzi nowe kwesty oraz masz co robić przez długi okres czasu - 10/10 - brak zacięć i wylotów, małe wymagania co do komputera. Polecam także moda do cieni 10006 : Droga przeklętych -Дорога Проклятых( mod jest z lat II 2015 - XI/XII 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi