kondotier Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Od jakiegoś czasu, forum nie scala postów tego samego uczestnika, pisanych w krótkim odstępie po sobie, bez rozdzielenia postem innego użytkownika. Przez to samo podbicie tematu, jest niemożliwe i pisane są posty pod postem. Czy można przywrócić tę opcję scalania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 PW scala, a posty scalali kiedyś moderatorzy żeby nie było bałaganu i reagowali na zawartość postów, teraz ani nie scalają ani nie czytają wszystkiego. Przykład mój post w SGM SoC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) @up Same posty też się łączyły na starym forumie Cytat teraz ani nie scalają ani nie czytają wszystkiego. Przykład mój post w SGM SoC. No trudno żeby czytali wszystkie posty a nawet jeśli przeczytali to mogą nie znać rozwiązania twojego problemu i dlatego moderatorzy, i w sumie nikt inny nie odpisał. Edytowane 23 Lutego 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Funkcje została czasowo wyłączona ponieważ posty po scaleniu miały starą datę co utrudniało podbijanie. Prawdopodobnie wróci po następnej aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 2 godziny temu, tom3kb napisał: a nawet jeśli przeczytali to mogą nie znać rozwiązania twojego problemu i dlatego moderatorzy, i w sumie nikt inny nie odpisał. Nie spodziewam się odpowiedzi na każdy post mi chodzi o reakcje, a nie o rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi