czernobyl10 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 2010 Miniony rok to wielkie osiągnięcia dla portalu, nowy funkcjonalny wygląd strony, sztandarowe produkty-polonizacje narodnoj soljanki(cały czas rozwijana),elminowanie błędów z soljanki i dodanie polskiego akcentu do soljanki. Spolszczenie zewu monolitu wraz z tajnymi tropami, rozpoczęcie spolszczania NLC6, wprowadzenie świetnego dowlandu. Szybkie tempo pozyskiwania nowych userów, przybywa z każdym dniem. Swietna ekipa portalug. Wielie dzięki dla tłumacza-Trurl świetna praca. Mamy swój kalendarz i niech tak zostanie. 2011 Dopiero się zaczął a mamy kolejne spolszczenie, czekamy na dope do soli i chcemy poprawy błędów które psują grę, finalnej wersji spolszczenia NLC6, nowego produktu sztandarowego. Przyrostu liczby userów aby forum było jak najlepsze. Tak widziałem ten miniony rok, tak bym chciał aby było w tym roku. Myśle że pozostali bracia stalkerzy wyrażą własne zdanie. Najlepszego w tym 2011 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 W roku 2011 planujemy przejście na szybszy serwer co załatwia już ESTcobs. Planujemy też kupienie nowego znaczenie szybszego silnika forum(IPB).Jednak na razie mam 10% całej sumy potrzebnej na zakup. Planujemy także znaczne ulepszenie pobierali,wprowadzanie kategorii plików i poprawa niezawodności(bo jak wiadomo były problemy w tym roku) I to tyle co planujemy od strony technicznej,resztę niespodzianek sprawi nam pewnie Trurl3 i reszta ekipy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Znowu trafiłeś w sedno Czernobylu, napisałeś chyba wszystko ale dodam od siebie, że zbudowaliśmy tutaj koleżeńską i serdeczną atmosferę - to rzadkość na dzisiejszych forach. Przejrzystość forum i portalu jest dużym plusem w stosunku do for o pokrewnej tematyce. Doskonała praca adminów i moderatorów - no... może oprócz tego owczego pędu do zmian:@. Życzyłbym sobie jedynie większej aktywności ze strony innych userów ale szanuję tych nie aktywnych równie z piszącymi, każdy robi z resztą to co uważa za słuszne. Ja równierz życzę Wszystkim wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 A cóż ja mogę powiedzieć ? Myślę że 2011 będzie lepszym rokiem dla forum niż 2010 Można powiedzieć że jesteśmy rok na rynku stalkera ale już przegoniliśmy "jantar" a w niedalekiej przyszłości ( myślę tak do marca ) przegonimy "clearsky" oraz stalker.info i zostaniemy drugim forum w Polsce Mogę jedynie podziękować za rok wspólnej i jakże owocnej pracy bo gdyby nie Vorenus, Malakas, Czernobyl i trurl3 forum było by martwe bo to wy dodajecie w nie ciupkę swojego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie mam czasu na grę bo praca, rodzina, jeżel jest czas to usiąde do gry na godzine góra dwie ale odwiedziny i napisanie na forum znajde zawsze czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 W roku 2011 planujemy przejście na szybszy serwer co załatwia już ESTcobs. Planujemy też kupienie nowego znaczenie szybszego silnika forum(IPB).Jednak na razie mam 10% całej sumy Myślę, że szybko uzbieramy pieniądze na zakup nowego silnika. Cena nie jest wygórowana, sam skrypt oferuje dużo większe możliwości rozwoju. jako ciekawostkę podam, ze poradnik Soli otwiera się na nowym silniku pięć razy szybciej.... Czarnobyl 10 ma rację wiele się zmieniło na lepsze i oby tendencja wzrostowa się utrzymała. Nigdy nie robię wielkich planów bo lubią się krzyżować, ale dobrze jest mieć w zapasie kilka możliwości na przyszłość...resztę czas pokaże. Jak to mawia Trurl3...będzie jak będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Oby wszystko co napisaliśmy zostało zrealizowane. Działamy bracia stalkerzy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dla mnie priorytetem jest zebranie całej sumy na nowy sinik dla forum. Denerwuje mnie gdy strona otwiera się wolno, a do poradników trzeba czekać wieczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 To będzię świetnie jak strona będzie otwierana błyskawicznie i większa funkcjonalność forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi