LordDino Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Czy wy też na darmowym antywirze macie nawał reklam? Chcę np: kliknąć jakąś stronę i przenosi mnie na reklamę pół biedy jak jakiejś gry ale czasami wskakuje jakaś różowa strona i nim wyłączę córa się pyta "tatuś a co to?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Przy instalacji darmowych antywirów trzeba zwracać uwagę co odhaczyć przy instalacji, w większości darmowych programów przez nieuwagę można zainstalować sobie kupę syfu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 To jak to rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Odinstaluj antywira, potem pobierz go na nowo z programosy.pl lub instalki.pl z zakładki"bezpośrednie pobieranie". Unikaj menadżerów instalacji takich jak na dobreprogramy.pl bo te instalują najwięcej syfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A czy instalacja jakiegoś płatnego antywira może pomóc? Znaczy czy lepszy ogarnia to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Tak, z płatnych programów w większości usuwane są reklamy ale i tak trzeba zawracać uwagę przy instalacji. Takie czasy, reklamy są wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 http://kaspersky-av.pl/produkt/31/Kaspersky+Internet+Security http://kaspersky-av.pl/produkt/32/Kaspersky+Anti-Virus Takie cuś byłoby ok? Można 1 licencję na kilka sprzętów zainstalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Kaspersky jest jednym z lepszych antywirusów. Z darmowych dobry jest Avast ale wyświetla czasami informacje o ofertach na wersję płatną. Jednak najlepszym "antywirusem" jest rozwaga użytkownika. Wirus w niemal zawsze sam się nie zainstaluje - trzeba go uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Wiadomo, od czasu do czasu każdy antywirus musi o sobie przypomnieć jaki jest świetny i, że ma dla nas super ofertę z aktualizacjami do kupienia Kaspersky-ego zawsze chwalili, ja mam od kilku lat Avasta bo darmowy czasem nawet co dzień wyskoczy jakaś reklama, czy okienko z informacją z statystykami ale co to jest jak wchodząc na byle jaką stronę w necie co trochę jesteśmy atakowani jakimiś wyskakującymi reklamami. To jedno okienko w tą czy w tą. Ale fakt jak coś instalujecie to uważajcie co wybieracie w trakcie instalacji bo później wszystko chce dorzucać coś swojego do przeglądarek itd Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 @LordDino miałem podobny problem. To nie antywirus robi Ci bałagan w necie - to "robale" siedzą w przeglądarce. @apg2312 polecił mi ten program - po skanie wszystkie dziwne rzeczy ustały: http://www.programosy.pl/program,adwcleaner.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zrób kompletny przegląd adwcleaner I rouge cleaner Sent from my Lumia 710 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi