Allen Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam, tutaj możecie zgłaszać tematy które mają problem z wyświetlaniem obrazków tzw. "Dołączona grafika" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 No to zgłaszam. Screeny wstawiam bezpośrednio do posta, bo do spoilera nie mogę tego zrobić, bez korzystania z zewnętrznego hostingu. Wstawienie screenów do spoilera, bez kombinacji, chyba jest niemożliwe. Jestem w spoilerze, a mimo to wybrane pliki screenów są wstawiane do posta. I nie miałbym nic przeciwko temu, aby screeny były wstawiane w mniejszym formacie, z opcja powiększania po kliknięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 W odpowiedzi wstawiam instrukcje dodawania obrazków : Wstawiamy obrazek: Wstawiamy spoiler tak aby "kursor pisania" był aktywny w środku. Klikamy przycisk "Wstaw do postu" Oto wynik Jak widać obrazek jest w spoilerze, teraz odnośnie edycji obrazka Dwukrotnie klikamy na obrazek wyskoczy okienko Wybieramy rozmiar Możemy wyłączyć oryginalne proporcje i zmieniamy obrazek jak chcemy Efekt Końcowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jak w pokerze, no to sprawdzam Spoiler Dziwne dla mnie, bo tak robiłem i nie wskakiwało. Ale jak raz wskoczyło, to chyba za następnym razem też się uda. A o ręcznej zmianie formatu wiedziałem, z tym, że ja powyżej pisałem o automatycznym wstawianiu, co najmniej trzykrotnie mniejszych screenów, z przyciskiem powiększania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Nie wiem czy takie coś jest możliwe musi wypowiedzieć się @portals , dla mnie taka opcja jest zbędna ponieważ przestawienie wielkości obrazka zajmuje chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 @Allen @kondotier Tak, jest taka opcja i jest włączona ale da grafiki powyżej 800px. Wydaje mi się to optymalna wartość bo ktoś może chcieć wstawić np. logo moda do postów i wtedy byłoby ono niepotrzebnie zmniejszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Teraz jak już wkładam w spoiler, wielkość nie jest już takim problemem. Ważny screen do posta, a reszta do spoilera i git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Poradnik moda Fotograf : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Naprawione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Tu kolejna : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Temat w części naprawiony, jest problem z resztą obrazków nie wiem jaki, trzeba czekać na @portals-a. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 @Allen, @pacjent1972. Nie wiem w czym problem, poszło zgłoszenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Kolejne krzaki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Kolejna złota malina: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Kolejny temat gdzie zniknęły screeny: Kolejne tematy z zepsutymi screenami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Oprócz: wszystko powinno być ok w ciągu 24-48h. Ten wyjątek trzeba skopiować z SU jak jest a jak nie ręcznie dodać od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Kolejne zepsute screeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 U mnie wszystkie screeny we wskazanym temacie, wyświetlają się prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Tak, bo zostały naprawione wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Poprawione zdjęcia w Spoilerze i z postu @pacjent1972. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Kolejny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Coś znowu nie gra z odnośnikiem do obrazka. @portals Link do pierwszego obrazka : http://ap-pro.ru/_nw/7/23572292.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Test: Faktycznie coś znowu nawala. Sprawdzę co jest grane w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Naprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi