Pan Otlet Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Jeżeli posiadacie wersje pudełkowe następujących gier: S.T.A.L.K.E.R. S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat możecie udać się pod ten adres i wygenerować klucze Steam/GOG. Możecie przypisać klucze Steam do GOGa. Działają też klucze z CD-Action, czy klucze z Muve. Potwierdzam - działa. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Gdzie znaleźć ten klucz do multi na cd-action? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 46 minut temu, Jacek napisał: Gdzie znaleźć ten klucz do multi na cd-action? Najprawdopodobniej w gazecie jest instrukcja jak go uzyskać. Polecam wersje z GOG bo można też pobrać Rosyjską wersję które czasami się przydaję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Gazety nie mam od jakieś 3 lat i na płycie pisało co zrobić... Niestety tych kluczy już nie ma, jedynie na płycie z zewem był nadrukowany kod, który wykorzystałem już na steam Jeszcze napisze do CD-Action, może jeszcze gdzieś te kody będą mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Tak. Klucze były na płycie umieszczone (nadruk). Polecam. Osobiście wybrałem wersję Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Dzięki wielkie za cynk. Także wybrałem wersję na steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 W kwestii "darmowych" gier na Steam to może będę Was częściej informował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Jeśli byś mógł to by nie zaszkodziło, a nawet nie którzy byli by ci wdzięczni gdy dasz im kolejny dobry cynk. Też wybrałem opcję steam. Czekam na kody od Cd-action do SoC i CS. Żeby nie było to nie czekam na darmo, skontaktowałem się z osobą odpowiedzialną za seriale z ich magazynu, poprosił o dowody które mu właśnie wysłałem na PW no i tylko pozostało czekać Jeśli ktoś miał ten sam problem to niech napisze na forum, to tu napisze jak załatwiłem sprawę Również dziękuję za informację Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Czasem może podrzucę coś godnego uwagi na forum. Czyli da się bez problemu kody dostać jeszcze (a raczej odzyskać). Ja musiałbym też poszukać starych płyt, bo aż wróciłbym do Stalkera, a czasu ciągle brak :( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jeżeli już był taki temat to przepraszam ale nie jestem na bieżąco Wystarczy wklepać klucz z pudełkowej wersji w okienko zaznaczyć platformę i dostajemy nowy klucz KLYK Do Zewu wpisujemy klucz od tryby multi, podobno działają klucze z CDA U mnie był problem z SoC ale za którymś razem poszło. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Tak, był już taki temat. Przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) 11 godzin temu, Кристофер (Kpuc) napisał: Wystarczy wklepać klucz z pudełkowej wersji w okienko zaznaczyć platformę i dostajemy nowy klucz To nam generuje niby nowy klucz steamowy, a czy ten stary z pudełkowej wersji jest wciąż aktualny np jakbym sobie chciał go zainstalować na innym kompie, podłączonym do neta to np nie walnie mi wtedy jakimś info, że klucz jest już używany/wykorzystany itp? Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez tom3kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 @tom3kb W stalkerze nie ma takich komend możesz grę bez podawania klucza uruchomić, klucz jest potrzebny jedynie do multi ale czy on nadal działa ? Swoją drogą jak dodasz grę do steam to masz opcję pokaż klucz i o ile mp działa to go po prostu kopiujesz a czy klucz z pudła jest blokowany wątpię ale nie potrafię powiedzieć tak czy nie, musiał bym sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi