pacjent1972 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Tytuł moda: Зона поражения: Эпизод 1 Autor: Mayron Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004 Data premiery: 18.05.2016 r. OPIS: Spoiler Pomysł na moda, od autora: Zrobiłem tego moda już dawno, ale nie było czasu go dokończyć jak należy. Postanowiłem zdmuchnąć z niego kurz i jest. Seria modyfikacji "Strefa Klęski" przyciąga swoim klimatem i zaprasza do gry. Ale z czasem minęło zainteresowanie. Postanowiłem odświeżyć serię i stworzyć ją jakby na nowo, dać nową szansę. O modzie: To wciąż ta sama pierwsza część "Strefy Klęski" z bandą mutantów, ale teraz ma pełną fabułę i dwa zakończenia. Jedno oryginalne ze "Strefy Klęski" i drugie moje. Zmiany: Fabuła. Część fabuły została pozostawiona i została dodana nowa linia kwestowa. Są teraz dwa zakończenia. Jedna końcówka pozostała po oryginalnej wersji "Strefy Klęski", druga w nowej linii kwestowej. Gameplay. Ta część została oryginalna, wszystko tak samo, wiele mutantów i mnóstwo strzelania, lecz na początku gry gracz musi wybrać swoją specjalizację od tego zależy startowe wyposażenie. Zmieniono wygląd rąk GG. Grafika. Grafika została zmieniona. Nowe tekstury asfaltu, nieba, ziemi. Dodany Panoramic mod by Argus. WIDEO: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zainstalować Cień Czarnobyla 1.0004 Pobrać i rozpakować moda, następnie wrzucić wypakowaną gamedate do folderu z grą. Zmiana w fsgame.ltx na: $game_data$ = true| true|. Zmiana w localization.ltx na: [string_table]language = pol font_prefix = ;_cent ;_west. Zmiana w gamedata/configs/text - kopia rus z przemianowaniem na pol UWAGA! Moda przechodzić bez częstych zapisów, główny skrypt gry dopasowany czasowo do uruchomienia zapisu, dlatego mogą wystąpić bezlogowe wyloty. LINKI DO POBRANIA: Spoiler MOD: Yandex: [KLIK] Źródło: old.ap-pro.ru 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Początek gry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Polowanie na mutanty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi