tom3kb Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Właśnie znalazłem artefakt Midas, jego wartość całkiem fajna 5 milionów ale ciężar 60kg Są w ogóle w OGSE artefakty, które podnoszą udźwig? Bo jeszcze nie znalazłem, czy jedyna możliwość to zdobycie egzoszkieletu ale nie wiem o ile on zwiększa nasz udźwig ale podejrzewam, że ze 120-150kg będę mógł z nim chyba nosić to bym sobie po niego wrócił, bo narazie to bym musiał dosłownie golusieńki po ten artefakt przyjść. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranger801 Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Możesz sobie podnieść udźwig w configuratorze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted July 13, 2016 Author Report Share Posted July 13, 2016 (edited) To takie cheatowanie Gram na 2.09 i konfigurator i tak mi nie działa, normalnie na pewno też da się go wydostać tylko pewnie muszę jakiś egzoszkielet skołować to z nim chyba dam radę. @edit Chyba i tak nie mam po co go brać, bo z tego co widzę w innych tematach na moddb to i tak nikt go ode mnie nie będzie w stanie odkupić Także mogę go sobie jedynie mieć w jakiejś skrzyneczce dla własnej satysfakcji. Edited July 13, 2016 by tom3kb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk7 Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 @tom3kb tego arta bez zwiększenia skoku i tak nie będziesz w stanie wynieść z tego rozwalonego pomieszczenia. Próbowałem z czystej ciekawości zabrać go ale wyjść już z nim się nie dało . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allen Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 To jest sposób na wyciągnięcie arta. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts