pacjent1972 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Od takie pykanie w wolnym czasie w grę w którą muszę grać dla przyjemności mojej "feministycznej połówki", ale Rosyjska baza od razu przywodzi na myśl Stalkera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 To już nie te same Tomb Raidery co kiedyś, ale spoko można popykać w czasie gdy nowe modziki są w tłumaczeniu . @pacjent1972 a czerwone flagi nożykiem odcinasz z masztów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Ja zaliczyłem lata temu tylko 3-ego chyba całego, jeszcze pamietam jakaś wersja z "bazaru" z wyciętymi cutscenkami Próbowałem kilku innych ale ogólnie nie byłem fanem, za to te dwa ostatnie to nawet chętnie bym ograł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 8 godzin temu, mkk7 napisał: @pacjent1972 a czerwone flagi nożykiem odcinasz z masztów ? Tak @mkk7 . Usuwam pułapki na króliki, strzelam z łuku do wiszących tarcz... , walczę z Rysiami, Tygrysami i Ruskimi Niedźwiedziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Tomb Raider? Kiedy to było? Ćwierć wieku temu? Grałem na PS1. Pierwsze płyty. Potem PCet. Razem gdzieś 8-10 odcinków. Dopóki inna twarz nie zmieniła Angeliny. To już wtedy było nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi