Bolus Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Witam Stalkerzy! znalazłem taką oto kartkę w jednym z domków na Kordonie. Wiecie może od czego jest? może quest na dokumenty Wilka w tunelu? Pozdrawiam Bolus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Pod blachą w czerwonej rozwalonej chacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 31 minut temu, Bolus napisał: ...znalazłem taką oto kartkę w jednym z domków na Kordonie. Znalezienie kartki jest zalążkiem linii fabularnej "Kolekcjoner". Więcej informacji w poradniku poniżej: Umiejscowienie schowków jest oczywiście nieco inne, ale poradnik jest jak najbardziej przydatny. Warto w początkowym okresie gry szukać tych schowków - można znaleźć w nich ciekawe i użyteczne przedmioty. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Dziękuję za szybką odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 A jeszcze chciałem się spytać kiedy się ten quest z tymi schowkami załącza? Sidor nic nie mówi w ich sprawie? Coś pominąłem? Czy to od razu można szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jeśli podniosłeś kartkę, to "nad" tunelem zespałnował się właśnie plecak, który jest schowkiem. Inaczej mówiąc wzięcie kartki uaktywnia zadanie. W plecaku znajdziesz kolejną wskazówkę z namiarem na schowek. I tak dalej. Spokojnie - nie ma żadnego ograniczenia czasowego. Poniżej wideo (w razie problemów oczywiście). Jeśli jesteś cierpliwy i masz sporo czasu to szukaj oczywiście samemu schowków Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ooo Dzięki wielkie! Już myślałem że coś pominąłem i trzeba by bylo od początku albo olać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Czy schowki Kolekcjonera na danej lokacji pojawiają się losowo za każdym razem gdy na nią wchodzimy czy też jak otrzymamy kartkę z opisem schowek jest w jednym tym samym miejscu aż do odnalezienia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Lokalizacja następnego schowka jest losowana (z kilku możliwych) przy wzięciu ze schowka kartki z opisem. Wchodząc nawet wielokrotnie na daną lokację, schowek zawsze będzie w w tym samym miejscu - tam gdzie "wylosował" skrypt. Rozumiem że nie jesteś w stanie znaleźć któregoś schowka, tak? Przeszukałeś dokładnie wszystkie podane w opisie miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Tak korzystając z poradnika na Youtube przeszukałem wszystkie potencjalne miejsca i niestety plecaka niema . Szukam w Dziczy to chyba druga część tego schowka bo pierwszą znalazłem a teraz mam 6 czy 7 potencjalnych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Umieść proszę zrzut ekranu z kartką ze schowka albo opisz DOKŁADNIE o który chodzi, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Możesz też wrzucić na jakiś host sejw ze swojej gry po podniesieniu kartki. Mam cały czas Soljankę na dysku i mógłbym trochę podumać nad problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) Nie wiem gdzie są zrzuty i czy w ogóle są bo nie mam na C żadnego folderu ze stalkera. Opis miejsc ukrycia;1 na suwnicy 2;niedaleko dyslokacji oddziału snajperskiego najemników 3; za betonowym garażem 4; przy szpuli z kablem 5; gdzie dwie duże cysterny 6; w domu skażonym radiacją 7; między skażonym radiacją domem a hangarem 8; w hangarze gdzie żyją snorki Save tuż przed znalezieniem pierwszego schowka (wystarczy spojrzeć w górę ), w nim kartka ze schowkiem którego nie mogę znaleść . schowek1.sav schowek1.dds Edytowane 30 Września 2016 przez coles313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 @kazik zaoferowałeś koledze pomoc to proszę działać Gdybyś jednak @coles313 sam postanowił szukać... poniżej wideo z lokalizacją wszystkich możliwych miejsc schowków: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Dokładnie z tego poradnika korzystałem niestety schowka nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Twój schowek znajduje się w lokalizacji "przy szpuli z kablem". Szukać trzeba w rurze nad szpulą. Tu masz sejwy przed i po skonsumowaniu zawartości schowka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Nie wiem kobal jak to zrobiłeś bo ja do tej rury z dziesięć razy zaglądałem . W każdym bądż razie dziękuje za pomoc i lecę dalej w Zone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi