Anton Gorodecki Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Tytuł oryginalny: Новые артефакты [1.4.22] Platforma: Call of Chernobyl (repack - wersja samodzielna) Data premiery: 31.12.2016 r. Autor: AV661194 Autor spolszczenia: @Waffen Dodano 33 nowe artefakty o unikalnych właściwościach, nie będących klonami już istniejących w CoC-u artefaktów. Dodano 5 artefaktów o unikatowych właściwościach. Warto ich szukać, choć znalezienie tych artefaktów może okazać się nie lada wyzwaniem. Dodano adaptację do "pakietów broni" i kombinezonów. INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Call of Chernobyl. 2. Pobrane i wypakowane archiwum moda umieszczamy w głównym katalogu gry. 3. Dodajemy spolszczenie moda. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Cloud Mail - [KLIK] Spolszczenie: Nasz serwer - [st_items_artefacts.xml] Źródła: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 A jak sprawa ze spolszczeniem i gulaszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opisy nowych artefaktów będą po rosyjsku i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Nie będą grażdanką ale w robalach. Tylko cyfry właściwości będą czytelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Jest już wersja angielska , chyba sam to spolszcze zrobię Prawdopodobnie do poniedziałku spolszczenie będzie gotowe.[narazie mam brak czasu] Edytowane 3 Czerwca 2017 przez antrix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 @antrix - dam "zielone" jak to zrobisz. Rada: najłatwiej tłumaczyć za pomocą WinMerge. Tłumaczony plik w dwu różnych katalogach, jeden katalog jako wzór, w drugim plik do tłumaczenia. Poprawność polszczyzny i ortografię sprawdzić NP++ ze słownikiem. Przy problemach, pisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Postaram się jeszcze ten mod dodać do coc-a http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=49&t=10760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) może jeszcze dzisiaj się wyrobie Edytowane 3 Czerwca 2017 przez antrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Przecież @gawron zrobił specjalnie dla mnie spolszczenie w/w moda. Jest Hybrid'zie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) 6 minut temu, Junx napisał: Przecież @gawron zrobił specjalnie dla mnie spolszczenie w/w moda. Jest Hybrid'zie szukałem spolszczenie do tego i nie było , a masz osobno? EDIT : a ok mam hehe plik spolszczenia st_items_artefacts.xml Edytowane 3 Czerwca 2017 przez antrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi