Agrael Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 W X-8 to gdzie dokładnie leżą dokumenty ? Szukam i szukam i znaleźć Nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 @Agrael- w tym pomieszczeniu do którego docieramy szybami windowymi. Burery dalej grasują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Musisz wejść szybem windy na drugie piętro. Wchodzisz z najniższego poziomu labu. Stare miejsce, zawsze są tam jakieś znajdki. Na Jantarze spotkałem się z rozbudowanym, jak na CoC zadaniem. Wyłączyć psi-emiter. Aby to zrobić należy posiąść psi-hełm od Sacharowa. Wybieramy między prototypem (15 tys.) a skalibrowanym (17,5 tys.). Wybrałem druga opcję. Mamy poczekać kilka dni. Dosłownie trzy dni zonowe. Ani mniej ani więcej. W między czasie dostajemy zadanie obrony bunkra przed dwunastoma falami zombi. Mamy skorzystać ze stacjonarnego pkm - u który jest na dachu. Dziwna broń. Nie ma normalnej perspektywy, a oddaloną. Myślę, że po to aby łatwiej nią manewrować. Co kto lubi. Wiadomość o gotowym hełmie dostajemy sms-m. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez DaarMoo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLEND-A-MED Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Stalkerzy, pomocy. Biegam po tym laboratorium już od 4h i nie mogę znaleźć tych dokumentów. Zszedłem szybami wind załatwiłem burery ale dokumentów jak nie było tak nie ma... Mógłby ktoś podać mi dokładniejsze miejsce położenia tych dokumentów?? Edytowane 13 Lutego 2017 przez BLEND-A-MED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Odszukaj ten szyb windy i wejdź na tą kondygnację, na której stoi postać na zrzucie ekranu: a następnie odnajdź ten pokój (dokumenty leżą na stole): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLEND-A-MED Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Znalazłem, wielkie dzięki szukałem w nie w tym szybie co trzeba (zapomniałem o tym pomieszczeniu) XD Jeszcze raz wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi