Avator Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Kto z was prze?y? Emisje wi?cej ni? dwa razy bo ja tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Nie mi si? to nie zdarzy?o. Ale rozumiem ?e na wolnym powietrzu tak ? Bo jak w budynku to pewnie i to du?o razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Od kiedy to emisje na wolnym powietrzu w czystym niebie mo?na prze?y? ? mo?e ?e ci?gle si? u?ywa apteczki..nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Nie da si? jest chyba jaki? skrypt, ?e ciebie momentalnie zabija jak si? nie schowasz. Wystarczy czyta? dialogi na samym pocz?tku ci o tym mówi? ?e nie prze?yjesz nast?pnej emisji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ch?opaki, nie od dzi? wiemy ?e stalker to zbugowana gra .. Chyba jedyna taka. Ale wracaj?c do emisji, jeszcze nie wiadomo o co chodzi. Bo raz jak gra?em przez ca?? gr? nie mia?em ani jednego wy?adowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 W Czystym Niebie emisje to ruletka, raz mo?esz mie? tak ?e ledwo co si? ruszysz to emisja, a raz przez ca?? gr? ani jednej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Masz racj? ale poczekajmy na za?o?yciela tematu ... Co chcia? nam przekaza? lub si? pochwali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avator Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Chodzi?o mi jednak o to czy kto? z was napotka? emisje bo ja jak przechodzi?em z Kordonu na Z?omowisko i z powrotem i tak kilka razy co przej?cie mia?em zwarcia. Na z?omowisku musia?em si? ukrywa? w tunelu ko?o poci?gu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 To mia?e? pecha du?ego. Ja gra?em teraz i ani jednego oprócz tego w Elektrowni Fajnie si? gra?o. Ogólnie nie znosz? zwar?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ja te? mog? si? pochwali? ?e prze?y?em kilka Emisji .... Ale raz zgin??em gdy schowa?em si? na Wysypisku w piwniczce tam gdzie pianino jest, to gdy by?a emisja to zgin??em w jednej sekundzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ja zgin??em mimo ?e zszed?em do podziemi Agropromu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Racja, troch? tutaj g?upoty jest. Bo np. przed Emisj? nie mo?na si? schowa? w bezpiecznym miejscu jak np. piwniczka gdzie bandyci nas okradaj?, bo tam nas zabije..ale ju? za gruzami pchliego targu nie. Szczerze mówi?c Emisja to chyba jedna z najbardziej denerwuj?cych mnie rzeczy w zonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 I jest nie realna ... Jak by?a by taka emisja to na luzie za tereny Strefy by wyst?pi?a a ona tylko w Strefie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avator Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Masz racje Wiewiórka Emisja jest dziwna bo nie zabija innych tylko naszego bohatera cho? inni w ogóle si? nie ukrywaj?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Co do rozszerzania si?, jest powiedziane ?e po ka?dej emisji zona si? rozszerza. Co do chowania si? u mnie stalkerzy wiali gdzie tylko mogli by si? schowa?, podczas emisji w??cza si? skrypt który ukrywa wszystkie npc. A czemu posta? tak ?atwo ginie? Poniek?d jest to wyt?umaczone na pocz?tku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 I jest nie realna ... Jak by?a by taka emisja to na luzie za tereny Strefy by wyst?pi?a a ona tylko w Strefie. Emisja jest realna w Zonie - a nie jest poza jej granicami. To taka specyfika. W ko?cu i sama Zona jest czym? dziwnym i w?a?ciwie nierzeczywistym dla wszystkich poza perymetrem. A czy si? rozszerza - tu zdania s? podzielone. Nie ma pewno?ci. S? tacy którym by to odpowiada?o, a s? tez tacy, którzy nad tym aktywnie pracuj? (nie b?d? zdradza? szczegó?ów scenariusza ). Masz racje Wiewiórka Emisja jest dziwna bo nie zabija innych tylko naszego bohatera cho? inni w ogóle si? nie ukrywaj?. To ju? nie ca?kiem tak. Z racji konieczno?ci kontroli spolszczenia czasem chodz? w "god mode" i widzia?em kilka razy stalkera który nie zd??y? do schronienia. By?y fanty... NPC-e ruszaj? do ukrycia dopiero w ostatniej chwili, wst?pne objawy Emisji na nich nie dzia?aj?. No i czasem który? nie zd??y - a wtedy kaplica. Natomiast je?li chodzi o mutanty - to tylko wrony dostaj? w kuper, inne zwierzaki biegaj? bez szkody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ja mia?em sposób na to ?eby omin?c emisje. Podczas przechodzenia na inny obszar zawsze jest wykonywany autozapis.Gdy widzia?em informacje o emisji od razu wczytywa?em gre z tego autozapisu po kilku próbach nie wy?wietli?o si? powiadomienie o tym zagro?eniu .Wygl?da na to ?e emisje generowane s? losowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Najcz??ciej dopada?a mnie emisja w drodze na wysypisko wtedy bieg?em do bazy neutralnych stalkerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Na wysypisku jest o tyle fajnie, ze jak bandyci maja nadal swoja baze, wszyscy biegna tam aby sie skryc. Starcie neutralnych z bandytami z toba w roli glownej... niezla sieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 A no w?a?nie najgorzej jest na pustym terenie jak z?apie emisja.. na szcz??cie nie ma takich du?o w zonie, zawsze mo?na gdzie? si? skry?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_1 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Ja w?a?nie instaluje czyste niebo i mo?e wpadn? na emisje jak przechodzi?em 3 razy to ani razu na ni? nie wpad?em . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromow Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Uda?o mi si? kilka razy, emisj? ?atwo wywo?a? poprzez ci?g?e przechodzenie z jednej lokacji do drugiej no: Wysypisko-Kordon-Wysypisko, i zale?y te? ile mamy czasu na ukrycie si? ;p. Nie powiem, jest to denerwuj?ce bo zabiera troche czasu z gry. Albo inna sytuacja, jak zdarzy nam si? emisja w Kordonie, a my chcemy si? schowa? w Neutralnej Bazie, to jest jedna denerwuj?ca rzecz, m.in. w przejsciu jak sie wchodzi do budynku gdzie s? NPC, to stalkerzy s? tam nawaleni w jednym miejcu tak, ?e nie da si? przej?? i na gwa?t trzeba szuka? innego schronienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Emisja dodawa?a adrenaliny jak daleko by?o do jakiego? ukrycia, lub gdy brakowa?o si? do kontynu?owania biegu a do emisji zostawa?y sekundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tak sobie. Mnie to nie pasuje do stalkera. Emisja w samej Strefie to co? dziwnego Gdyby wychodzi?a po za granice to rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Emisje s? odmian?, w cieniu ich nie by?o z wyj?dkiem zwarcia na terenie elektrowni gdy musimy dosta? si? do wn?trza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi