hektorhe Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Hej Chciałbym wiedzieć czy jest szansa na spolszczenie? Bo trochę lepiej się gra z polskimi napisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ceban Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Witam nowy błąd nastąpił mega dziwna sprawa za każdym razem jak próbuje odpalić nową grę występuje błąd gdzie brakuje frakcji a te co się pojawią są ni tam gdzie trzeba ogólnie zona zdaje się być opustoszała reinstal Całego COCa nie dał żadnego rezultatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Reinstal interpunkcji by się przydał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Nie wiem czy było już tutaj to dodawane, ale jest nieoficjalny dodatek do tego moda korygujący kilka rzeczy. https://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/warfare-1-4-22-v2-unofficial-version Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Jeśli komuś wywala do pulpitu CTD podczas wchodzenia w opcje Warfare to trzeba w pliku fsgame.ltx dodać liniję: $warfare_presets$ = true| false| $game_config$| warfare_presets\| *.ltx Wówczas menu włączy się normalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lanax Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 potrzebuje pomocy bo kiedy wchodzę jako czyste niebo to nagle Bibliotekarz znika!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 16 minut temu, lanax napisał: bo kiedy wchodzę Gdzie wchodzisz? 17 minut temu, lanax napisał: nagle Bibliotekarz znika!!! Jaki Bibliotekarz? Mutant, czy kto? Jak coś piszesz, to opisuj dokładniej z czym problem. Łatwiej wtedy o pomoc. Napisz konkretniej, z czym dokładnie masz problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lanax Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) problem w tym że kiedy dołączam do Czystego Nieba to barman Bibiliotekarz człowiek nie mutant nagle znika kiedy daje moda Warfare 1.4.22. i jeszcze teraz mi kiedy wczytam grę to mnie wywala! i czy twórca moda go dopracuje i pozbędzie się tych błędów? Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez lanax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lanax Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 halo przeczytaj to z wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 @lanax nie licz na jakieś updaty, zobacz daty ostatnich poprawek. Ludzie przesiedli się na CoC 1.5 i robili/robią addony pod niego. Także grając na CoCku 1.4.22 musisz żyć z tym co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lanax Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 czytałeś to co pisałem? to robią nową wersję CoC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 @lanax z Warfarem są problemy nawet na mocnych konfiguracjach PC. Proponuję zagrać w inne mody oparte o Wojnę Frakcji. Odnośnie twojego problemu nie potrafię pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lanax Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 (edytowane) no dobra dzięki za pomoc ale jeszcze chce zapytać czy miałeś do czynienia błędem tego dodatku nie tylko ja czy też inni? Edytowane 8 Sierpnia 2020 przez lanax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 W czasie mojej gry nie spotkałem się z podobnym problemem. Muszę jednak dodać, że skupiałem się w Warfare na ekspansji północy Zony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lanax Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 nie spotkałeś z znikającymi ludzimi jak przykład Bibiliotekarz ten koleś barman z Czystego Nieba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 @lanax a próbowałeś moda Anomaly? Chyba jeden z bardziej rozwijanych i też ma tryb Warfare więc może będzie lepiej działać? Jak chcesz to poczytaj może ci przypasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lanax Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 dzięki właśnie patrzę na tę stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi