Nitrp Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Mam taki problem, wziąłem misje i poszedłem nad anomalie popielisko i umieściłem tam ten skaner co bada anomalie i nie zaliczyło tego nie mogę wykonać misji da się to jakoś naprawić? Bo jestem już dość daleko w rozgrywce. Edytowane 27 Lutego 2017 przez Ranger801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Musisz wrócić do naukowców, po umieszczeniu 3 skanerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Albo wczytaj sejwa z przed wykonania zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 @Nitrp Jest tak jak napisał @Junx, ale na przyszłość pamiętaj o dużych literach itd bo papa @Allen lub ktoś z moderacji się przyczepi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 @blablabla aka Makler Ma racje :V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezimienny9 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Podpinam się pod pytanie kolegi. Przy okazji chciałem tylko zaznaczyć że Popielisko nie jest miejscem które quest od nas wymaga, i niemożliwym jest przez to ukończenie zadania, pójście do naukowców nic nie daje, zachowują się jakby quest był nieukończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 @Bezimienny9 - a umieściłes skaner na znaczniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezimienny9 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 @boberm Same Popielisko nie było zaznaczone znacznikiem, lecz mimo to dało się na nim postawić skaner i taki właśnie błąd popełniłem. Gdy podszedłem pod Betonowa Wannę (właściwe miejsce do postawienia ostatniego skanera) nic nie mogłem zrobić, z tego właśnie powodu pisze tu na forum. Gdybym chciał teraz cofać save'y, to straciłbym około 4 godziny grindu, co jest bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 @Bezimienny9 Od 17:00 masz pokazane gdzie stawiać skanery. Nie Popielisko, a Bitumin. https://www.youtube.com/watch?v=NqJ0I-CM-Ow A w 34:00 o skutkach wykonania zadania. Sam musisz zdecydować, czy brak nagrody, czy cofnięcie w zapisach. Filmujący trochę marudny, patrz więc tylko na to gdzie stawia, a nie co wygaduje. Popełniłeś błąd, idąc z grą do przodu, nie mając zamkniętego zadania. Nie mam pewności czy się da, ale możesz spróbować zabrać ten skaner z Popieliska i zanieść go tam, gdzie ci brakło. Inaczej zadanie będzie Ci wisieć w PDA. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezimienny9 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 @kondotier Niestety postawionego skanera nie da się zabrać, a quest cały czas jest otwarty i nadal wisi mi w PDA. Właśnie dzięki temu mam zamknięte resztę zadań dla naukowców, bo nie mam opcji ukończenia zadania u NPC. No i z tego powodu jestem w kropce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 @Bezimienny9 No to musisz kropkę zamienić na przecinek, czyli wrócić w zapisach i stawiać skanery we właściwych miejscach. Ja już nie pamiętam - lata minęły - czy nie zaliczenie tych zadań skutkuje blokadą fabuły. Zew Prypeci nie jest aż tak długi, aby tych zadań naukowców nie można było powtórzyć bez zbytniej straty czasu. A przy okazji aby Ci się nie nudziło, możesz do współpracy wybrać inną frakcję niż tę dotychczas, albo conajmniej "przepisać" Włóczęgę. Zawsze to choć trochę inna gra. Ostatnio @hebel447 grał w graficznie zmieniony ZP, bo mu prostowałem zadanie z Zatonu. Ale nie mam pojęcia, czy zdążył je wykonać i przyjść na Janów. Zapytaj go, ma grę świeżo w głowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 @Bezimienny9Takie podtrzymanie na duchu. Cóż Stalker i mody to i takie przypadki. 4 godziny nie wieczność, a drugi raz ten fragment fabuły pójdzie szybko. Tak tylko dla uchwycenia proporcji: w Reborn'ach taka "kara za czitowanie" (ja wiem, że TY nie) to może być 200 - 300 godzin. Także tego. Odbieraj telefon (Call of Pripiat) lol. Albo poszukaj save'ów online. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Skorzystaj ze spawnera, zespawnuj sobie potrzebny przedmiot i umieść go we właściwej lokalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi