Adam Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Witam! Ciekawy modzik, ale mam problem z wioską kotów. Po emisji wracam do niej a tu nie żyje połowa ważnych NPCów, bo wojskowi dokonali napadu, zginął Wilk, dziadek, Tolik, Żwawy, a najgorsze że i Stalin, ochroniarz Sida, przez co nie wejdę do niego. :( Edytowane 20 Czerwca 2017 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Wczytujesz save zanim wszyscy zginęli, bierzesz karabin w dłoń i za ojczyznę na posterunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Dobrze jest też wcześniej wytłuc dziki z lewej strony drogi na posterunek, ale w czasie jak patrol dochodzi do posterunku, tak aby go nie sprowokować. Te dziki ściągają na siebie patrol, uciekają w stronę wioski i następuje kontakt odległościowy wojsko-stalkerzy. No i mamy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Jeśli Stalin blokuje wejście do bunkra to źle z nim zagadałeś na początku gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dobra problem rozwiązany, dzięki za wskazówki, lecę dalej i mam wylot przy wejściu do DM, może ktoś miał? FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed [error]Function : [error]File : [error]Line : 0 [error]Description : ogse_debug: check_npc - npc_net_spawn hang >> obj:mil_stalker0012 id: 15200 code: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Na moje oko coś chyba z debugowym czymś i jakimś NPC :c Ale co to nie wiem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dobra restart pomógł, modzik z fajną fabułą, będą jakieś kłopoty to będę pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Sorry za double-posta, ale jest jakiś NPC który reperuje kombinezony? Sacharow, ziomek z Kordonu i Barman tylko broń, a znalazłem fajne egzo i już nic mnie nie chroni :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1986 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Witam, pierwszy post i pytanie bo jak otwieram mapownik ze schowka bywalca to mi do windowsa wywala, mam wersje 2.11 i spolszczenie 2.10(tylko to normalne ze po spolszczeniu gra ma wersje 2.09?) i ewentualnie jak to wina wersji to napiszcie jak zrobic wersje 2.12 po angielsku ale zeby mi NPC po rusku gadali a nie po angielsku. FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed [error]Function : [error]File : [error]Line : 0 [error]Description : called from CPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 @mietek1986 - Do spolszczenia 2.10 musi być wersja moda 2.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Gram sobie akurat w tego moda i naprawdę nie mam żadnych problemów. Gram w wersję Final 2.0 z kumulatywnym patchem 2.10, bo do niego jest spolszczenie. Instalowałem tak - 1. Mod OGSE 0.6.9.3 Final 2.0 2. Patch kumulatywny 2.10 3. Polonizacja v 2.10 4. Dodatek by Romz v2.10 PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1986 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Dobra, teraz jak przechodze z wysypiska do baru to gra sie niby laduje tylko po to by wywalić do windowsa z takim logiem FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed [error]Function : [error]File : [error]Line : 0 [error]Description : called from CPP gram na wersji 2.10 i spolszczenie tez 2.10 i nadal jak otwieram teczke bywalca wywala, ale narazie dalem sobie spokoj z tym, ale to z barem troche boli =D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 @mietek1986, Tu masz rozwiązanie Twojego problemu - https://stalkerteam.pl/topic/8508-problem-przy-wejściu-do-baru/?page=2 W poście @gawrona jest rozwiązanie. Jak chcesz, to podeślij mi zapis przed przejściem do Baru. Zobaczę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1986 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 SMOX dzieki wielkie, nie wiem jak tu sie dziekuje jeszcze, ale jak sie dowiem to nadrobie =D d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 A gdzie na tym dachu jest ten mapnik bo za cholerę nie mogę go znaleźć. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 @pfirst, zerknij do tego Poradnika - https://stalkerteam.pl/topic/8518-ogse-old-good-stalker-evolution-0693-poradnik/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 A Lisa to gdzie spotkam za torami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 @pfirst - Powiększ pierwszego screena przy opisie otrzymania od niego zadania i przyjrzyj się temu, co jest naokoło okna dialogowego. W podstawki grałeś? Rusz głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Właśnie ze go tam nie ma niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 30 minut temu, pfirst napisał: Właśnie ze go tam nie ma niestety Nie ma Lisa? Musi być. No chyba, że jak pierwszy raz przeszedłeś przez tory nie zastosowałeś się do wiadomości i nie pobiegłeś do niego. Mógł zginąć w walce z psami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 mogło tak być, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi