as11s Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Witam podczas uruchamiania występuje taki oto błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Obniż ustawienia graficzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as11s Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 3 minuty temu, Allen napisał: Obniż ustawienia graficzne. Gdzie mam je zmniejszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Ekran startowy OPCJE Zmniejszasz te opcje, które pożerają pamięć i obciążają procesor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as11s Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Nie uruchamia mi się nawet do tego momentu. Po kliknięciu w ikonkę wyskakuje to a potem error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Coś dużo wali tymi msvcr120.dll czyżby znowu brak bibliotek MS Visual C ++ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as11s Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 MS Visual C ++ 2017 zainstalowane i dalej to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Sprawdziłem u siebie i mam zainstalowane te MS Visual C ++ od 2005 do 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 I czasami trzeba wrzucać wersje dl systemu 32 i 64 bity pomimo, że mamy np system 64 bitowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as11s Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 MS visual c++ które mam zainstalowane i komunikat który wyskakuje przy instalacji wersji 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 To ten 2015 sobie na razie odpuść. Potrzebny był Cytuj W razie błędów z brakującym plikiem msvcr120.dll instalujemy pakiet Visual C++ Redist 2013 x86. Niby masz zainstalowany więc powinno już działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as11s Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 przeinstalowałem to i dalej nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi