kondotier Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 @konkun11 - Jak zobaczysz gameplaje Mniecia i MaklerRa, to też mają go z małymi wartościami. I z takimi grają wszyscy. Ja miałem go z wyśrubowanymi, ale nie wiem skąd się u mnie wziął taki. Możliwe że moda pobrałem z jakiegoś sczitowanego linka. Moda już nie mam na kompie, to nie jestem w stanie sprawdzić jego parametrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zekan11 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Może to był jakiś bug i tyle. A wie ktoś jak zmodyfikować właściwości arta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 @konkun11 - Mod ma zainstalowanego antyczita i takie zmiany kończą się natychmiastową śmiercią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zekan11 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) :( A może mi ktoś powiedzieć gdzie znajduje się wyrwa w kurtynie ? Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez konkun11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Znacz się przejście za tory kolejowe na Kordonie? To masz fabularnie wszystko wytłumaczone w dialogach i zadaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zekan11 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zekan11 Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Wie ktoś czemu maska Stiopki nie działa na obrzeżach ( save jest ok a broń anomalna nie była spawnowana ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 @konkun11 - A czy po jej użyciu na Kordonie i obejrzeniu miejsca schowka, poszedłeś porozmawiać ze Stiopką i zabrałeś zawartość schowka? Bo to może być przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zekan11 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 @kondotier Już wiem. Stiopkę pochłonęła Zona i całe zadanie poszło w p... ale mam jeszcze pytanie. Jak przejść tunel pod torami ? Chodzenie przy ścianach nic nie daje bo anomalia i tak zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 @konkun11, jest kilka metod na przejście przez tory. Najprościej jest przejść niewidzialną wyrwą w anomalii. Znajduje się ona z prawej strony mostu. Zaraz przy wagonie. Zrób sobie zapis w pobliżu i szukaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zekan11 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Przeszedłem tą drogą wcześniej ale chyba skrypt nie zaskoczył i nie zaliczyło mi zadania z kradzieżą kombinezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Zadanie z kradzieżą kombinezonu mnie też się nie zaliczyło. Olej je i graj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zekan11 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Aha czyli nic się nie blokuje i można grać dalej. Thx za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 @konkun11 - Wiem, że powtarzanie gry to nic przyjemnego, ale w schowkach maski są naprawdę warte powtórzenia nagrody. Tyle tylko, że po uratowaniu Stiopki musisz wybrać, albo opcję że ma przebywać w wiosce, albo gdy wybierzesz opcję by Ci towarzyszył, po przyjściu do wioski kazać mu czekać. Wtedy nie łazi za Tobą i nic mu się nie stanie. A jak Ty przechodzisz na inną lokację, to on zaraz za teleportem sam się pojawia. I np. na Obrzeżach zanim przystąpisz do walki daj mu komendę czekania. A jak pierwszą walkę skończysz, podprowadź go do bramy i znowu komenda do czekania. Wtedy biegasz sobie po Obrzeżach, a on cierpliwie czeka. Może Ci służyć za magazyn nadmiaru sprzętu. Tylko uważaj z bronią, bo zabiera dla siebie najlepszą i potem nie chce oddać. Trochę problemu z nim jest na Wysypisku, bo musisz go doprowadzić do wagonika zwiadowcy. Nie próbowałem zostawiać go od razu przy przejściu, to nie wiem czy jak przejdziesz do DM, to też sam przeskoczy. Ale skoro spod wagonika przechodził, to i spod bramy powinien. Wtedy pod wagonik na Wysypisku z DM doprowadzić go nie będzie problemu. Jego rola się kończy właśnie w tym miejscu, zaliczeniem zadania Igła w stogu siana. Chyba to zadanie też nie masz zaliczone. Ale nie musisz powtarzać wszystkiego. Ustal tylko moment kiedy zginął i zacznij od wcześniejszego sava. Aby Ci się na Obrzeżach nie nudziło, zrób wybór inny niż w tej grze, komu pomagasz. Zadanie na kradzież kombinezonu zalicza się, jak razem z tobą do wioski dotrze żołnierz, którego oszukałeś na początku. też musi dostać maskujący kombinezon. Są na to zadania. A w tunelu pod ścianami musisz iść w bardzo niskim przysiadzie. Chyba wiesz jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zekan11 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 @kondotier Dzięki za rady. Wykorzystam to już przy drugim podejściu bo obecnie jestem przy agropromie więc szkoda się cofać. A ten niski przysiad to przysiad + wolne chodzenie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 @konkun11 - Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 @konkun11, mam prośbę. Pobierz tę gamedatę, rozpakuj i wstaw do gry z zamianą plików. Tylko wcześniej zrób sobie KONIECZNIE kopię zapasową zmienianych plików i kopię zapisów. Jest to obejście antyczita i lepszy art. Link - http://uploadfile.pl/pokaz/1435429---8heg.html Napisz czy to coś zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zekan11 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 ok @smox art działa. Coś jeszcze zmieniałeś ? Ale spawner nie działa ( pewnie winmerge wystarczy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zekan11 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 @smox A możesz ominąć ograniczenie maksymalnej wagi ekwipunku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 @konkun11, nie mam już moda na dysku. Podnieść max. udźwig z pewnością się da. Tu masz to opisane (na samym dole) - https://stalkerteam.pl/topic/10831-call-of-chernobyl-15b-r6-dyskusja-ogólna/?tab=comments#comment-125592 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Pomoc rannemu na Obrzeżach jest wymagana? Wiem, że po wykonaniu musimy wykonywać zadania, bo inaczej giniemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zekan11 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 @smox Próbowałem standardowo podnieść i antycheat nie zabija ale gdzieś jest parametr ustawiony na 80kg i nie da się ruszyć. Musiałbym bardziej pogrzebać w tym modzie ale czasu nie ma :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 @daniu Ten w wiosce co nas woła i zmusza do wykonania kilku misji? Pierwsza to wybicie dzików. Jeśli o tego ci chodzi to jest quest poboczny, ja go olałem i nie brałem jak kapnąłem się, że jesteśmy uwięzieni w wiosce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsv23 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Czy ktoś też ma w modzie buga, że nie da się używać niektórych typów amunicji? M. in. gruby śrut, SP-6, przeciwpancerne 7.62 do Dragunowa etc? Próbuję przeładować i nic, jakby ich nie było w ekwipunku. Jest jakiś sposób, żeby to obejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zekan11 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 @zsv23 też to mam ale nw czy to bug czy celowe działanie twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi