Edwinex Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Siema, ja mam problem w Dolinie Mroku. Po odczytaniu notatki Worpała w jego obozie, pójściu do mogilnika 224 i strzelaninie z dwoma szumowinami w mundurach NATO nie wiem, co zrobić. Drzwi do małej szopki w gospodarstwie są zaspawane, a koło spychacza jest anomalia, która nie pozwala mi zabrać notatki. Z tego, co obejrzałem na rosyjskich kanałach, to trzeba mieć dezintegrator, jednak nie wiem, jak go zdobyć. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 @Edwinex A w obu stajniach widzisz takie świecące anomalie które cię odrzucają? Musisz w lewej stajni przejść je w odpowiedniej kolejności, aby dostać się do prawej. Jeśli trafisz na kolejną właściwą anomalię, zrób szybki zapis, abyś w razie nie trafienia na kolejną właściwą, nie musiał zaczynać od pierwszej. Albo zrób sobie rysunek rozmieszczenia anomalii i zaznaczaj właściwa drogę. W prawej znajdziesz przyrząd, który pozwoli Ci przejrzeć mogilniki na wszystkich lokacjach. Też są zdjęcia z ich lokalizacją. I tak już z wyprzedzeniem. Jak dotrzesz do Rostoka, to droga do autobusu też wymaga kolejności pokonania anomalii. W temacie jest zrzut ekranu z zaznaczoną drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edwinex Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Dzięki, lecz nie o to chodzi. Już przeszedłem te dwie obory w gospodarstwie, zabiłem jednego z tych dwóch ubranych jak amerykańscy specjalsi i posiadam teraz to zielone pudełko, które ma podobno sprzęt o wartości miliona dolarów. Tyle ze nie wiem, jak to otworzyć i jak zdobyć tę notatkę, która leży obok żółtego spychacza. Otworzyłem także ten sejf w prawym budynku i nie kumam w ogóle, co z tym teraz zrobić. Mam klucz Badera do jakiegoś konteneru, leżącego w gospodarstwie, lecz ja go tam nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 @Edwinex To urządzenie które zabrałeś z prawej stajni to taki powiedzmy zagłuszacz. Ale ma ograniczony zasięg i musisz go ustawić we właściwym miejscu. Robisz to metodą prób i błędów. Zrób zapis, podchodź do spychacza i zapamiętaj miejsce, z którego Cię odrzuciło. Przy drugim podejściu postaw to urządzenie o krok wcześniej. Nie pamiętam, czy jest jakaś sygnalizacja dobrego ustawienia. A tu masz zsyłacz do rozgrywki @Mnieciu po polsku. może być pomocny. https://www.youtube.com/watch?v=qR2oHoIrqFs&list=PLqdK5xoXsbqkZK8KPtLZ3ibzczCU11km7&index=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edwinex Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Ten zagłuszacz jest w tym zielonym pudełku? Bo ono mi bardzo przeszkadza, ale wciąż zagadką pozostaje otwieranie go. A Mniecia oglądałem, lecz on chyba nie rozwiązywał sprawy Worpała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 @Edwinex Zobacz w #20 od 13 min. jak należy postąpić, aby podejść do spychacza. https://www.youtube.com/watch?v=3sTTvPywlVQ&list=PLit1Wbp6EQI8M2Ow_z5OvRcLZDnjAMuWJ&index=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edwinex Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Aha, próbowałem go tak otworzyć, ale to nic nie dało. Będę się musiał mocno cofnąć w grze... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 @Edwinex . A skoro będziesz wracał z zapisami. Robiłeś zadanie z połamańcem? Zabiłeś, czy obiecałeś lekarstwo? Lepsze rozwiązanie to obiecać lekarstwo, ściągnąć przez komputer naukowców i "wykupić" lek. Przy okazji pogadać z wojakami i zabrać skrzynkę ze stacjonarnym km. Bardzo się przyda na Dziczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edwinex Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Obiecałem lekarstwo, ale jeszcze mu go nie dałem, bo tez się nie zajmowałem wzywaniem naukowców. Chodzi o tych od dr Pilmana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 @Edwinex to załatw połamańca w pierwszej kolejności. Możliwe że to Pilman, nie pamiętam imion z komputera. A z Worpałem, ( nie znam twojej drogi, jak nie zrobiłeś, to zrób ) to najpierw musisz znaleźć notatkę na dźwigu, rozmowa z Sieriogą, notatka w namiocie i dopiero stajnie. Masz na filmiku 2-3 minuta rozmowa z Sieriogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edwinex Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 A ta radiostacja u wojskowych koło BTRa jest przydatna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Chodzi ci o tą załoge BTR w Dolinie Mroku ? Jak tak to ta radiostacja nie ma większego zastosowania lecz wieżyczka to bardzo fajny gadżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edwinex Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 No dobra, to jeszcze jedna sprawa mnie nurtuje. W X18, jak użyje się komputera w pomieszczeniu z Jedenastym (tam, gdzie znajduje się reduktor do BTRa), to w kategoriach, oprócz zasilania i hydrauliki, możemy wcisnąć "dokumentacja". Pojawia się żądanie o podanie kodu dostępu, jednak nie widzę, żeby cokolwiek się dało wpisać. Czy tam jest coś wartościowego? Jeśli tak, to gdzie znaleźć ten kod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 @Edwinex Tak, dokumentację należy uruchomić. Ale wcześniej jest cały ciąg zadań u różnych numerów. Bez zrobienia tych zadań nie wyjdziesz z labu. U Mniecia jest to zrobione prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edwinex Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Czy umie ktoś znaleźć te części do Steyra na Wysypisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 @Edwinex Oczywiście. Na Składowisku techniki, w jego dalszej części, tam gdzie jest śmigłowiec z anomalią na końcu płata, obok samochodu strażackiego leży trup. W nim części. A będąc przy nim, wleź też na śmigłowiec i daj się przenieść. Patrz 1:08:30 https://www.youtube.com/watch?v=nr-vvDZhqwA A przy okazji. Na Pchlim targu jest sejf. Dostępu do niego broni anomalia. Trzeba do niego mieć szyfr. Ale tam można się dostać bez problemu. Pomiędzy hangarem a hałdą, z obu stron są takie dziwne anomalie, które łapią, potrząsają i nie robiąc krzywdy przenoszą na taki daszek koło Pchlego. Do daszku przylega taka szyna z anomalią na końcu. Ona przenosi do sejfu. Obejrzyj też w temacie zrzuty ekranu, jak dostać się na zbiornik z chyba Czerwoną Kulą. Nic nie trzeba kombinować. Anomalie robią to za gracza. Wystarczy stanąc w odpowiednim miejscu i poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edwinex Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Czyli tylko to, co w tym trupie lezy? Zadnych czesci wiecej? No to mam, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Jak chcesz to posłuchaj rady. Najlepszą bronią w tym modzie, skuteczną i przydatną jest AK47 z przydatkami. Druga taka broń, to Sajga kupiona przez internet. A po drodze jak Ci udźwig pozwoli, możesz korzystać z tego co znajdziesz. Myślę, że zachowałeś ten kombinezon przemytnika z Obrzeży? On i te dwie pukawki dają grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawels127 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Hej ma ktoś może możliwość wrzucenia repacka na google drive'a czy coś? Bo torrenty wszystkie martwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 @pawels127 Leci jak złoto u mnie: 2611_stalker-shadow-.torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawels127 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) @Sierioża Racja, mea culpa, problem był z moimi zabezpieczeniami sieciowymi a nie z torrentem, dzięki. Edytowane 25 Czerwca 2019 przez pawels127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Lubię wracać do starszych modów. Teraz padło na Złotą kulę, bo to ciągle świetny mod, no i mam w nim kolegę "po fachu" Kontroler tokarz - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Pytanie do graczy, można gdzieś w prypeci uzupełnić wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 W przedszkolu szukałeś? Drugie miejsce to piwnica w teatrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 8 minut temu, MaklerR napisał: Pytanie do graczy, można gdzieś w prypeci uzupełnić wodę? Jestem dopiero na Radarze więc nie podpowiem. Jest jednak artefakt niwelujący pragnienie. Ostatecznie można użyć Spawnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi