Rehpir Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Siemanko. Mianowicie jestem juz dolinie mroku a nie mialem jeszcze ani 1 emisji. Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego lub co zrobic zeby byly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Może masz je wyłączone w opcjach? Albo jej po prostu nie było. One nie występują tak często, zresztą czy to w czymś przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Nie mam odpalonego kompa ale w opcjach jak są włączone to chyba jest napisane, że są co 30-100 godzin czyli nawet co 4 dni gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rehpir Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 No to wporzadku dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Witam. Jak się w ogóle pozbyc emisji bo zawsze mnie wywala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 @tybet64 A zajrzyj sobie do opcji Solianki Nie tych głównych opcji gry tylko tych od Soli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Mam wszystko wyłączone, tzn. emisję i godzinę grozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Godzinę Grozy mam wyłączoną, przy Emisji mam 0 ale nie wiem czy to oznacza, że ona jest wyłączona? Bo jak rozumiem jest co 30-100 godzin i obok w nawiasie jest [60]. To to chyba oznacza, że jak tyle ustawimy to emisja będzie co te 30-100 godzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 @tom3kb przy tym napisie masz przyciski góra dół i nimi sobie wybierasz czas w tym przedziale 30 -100. Za długie odstępy mogą przeszkadzać. Na schowku w Starej wsi miałem anomalię. Na szczęście przyszła emisja i anomalię usunęła, schowek zabrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi