LordDino Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Hej panowie mam zamiar kupić słuchawki z mikrofonem do gadania przez Skypa. Będzie to firma Cretive (sprawdzone). I tu pojawia się pytanie, bo chcę kupić najmniej obsługowe (ciężko mi kable wtykać). Czy usb albo pojedynczy jack ogarnie mikrofon i słuchawki. Np: takie: http://allegro.pl/sluchawki-z-mikrofonem-creative-sb-tactic-3d-alpha-i6664400722.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 A może zainteresujesz się takimi. http://www.extreme-pc.pl/creative-labs-sb-tactic-3d-rage-wireless,id94454.html Nie wiele droższe, a bezprzewodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Usb wtykasz i po problemie? Bo o to mi chodzi, a bez kabla to lepiej. Tańsze: http://allegro.pl/sluchawki-chatmax-creative-hs-720-z-mikrofonem-waw-i6577282400.html http://allegro.pl/sluchawki-z-mikrofonem-creative-chatmax-hs-720-usb-i6440091436.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Wszystkie bezprzewodowe tak działają. Do USB wciskasz coś jak mini pendriva, jest w zestawie ze słuchawkami i wszystko. Tyle tylko, że co jakiś czas trzeba, albo naładować, albo wymienić baterie w słuchawkach. Ale są i akie, że mają specjalny stojak służący jako ładowarka w stanie nieczynnym słuchawek. Wybór należy do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Creative odradzam. Mam te SB Rage 3d i gniot jakich mało. Lubią bugować dźwięk i łeb boli, bo ciężkie oraz uszy się pocą. W temacie słuchawek nie jestem zbyt obeznany, ale poszukałbym innej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 No właśnie z wymianą baterii byłby problem ale te twoje mają takie coś. Pozwala na do 16 godzin nieprzerwanej gry. Możesz ładować słuchawki za pomocą kabla USB, nawet gdy z nich korzystasz, wiec nigdy nie będziesz musiał przerywać gry. To oznacza, że ładujesz kablem?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Można i tak. Ja bezprzewodowych nie używam. Znam je o tyle, że ma je wnuk. Ale jakie to i jak je ładuje, nigdy się nie interesowałem, jak wszystkim czego nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 To może przewodowe i z bani tylko dajcie znać czy to usb zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Jakie USB? Jeszcze się nie spotkałem ze słuchawkami na USB. Wszystkie jakie znam to na dżeki. Ale może mało wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 @kondotier: Do USB innego niż 3.1 (i to na dodatek chyba tylko typu C i to nie zawsze) nie da się podłączyć słuchawek. Słuchawki na USB tak naprawdę to karta dźwiękowa + słuchawki. Ja osobiście uważam że za 300 zł nie da się stworzyć dobrych słuchawek + karty dźwiękowej. Słuchawki bezprzewodowe które są coś warte zaczynają się od 500 zł jednak to zawsze kwestia indywidualna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Ja kupiłem Sony MDR ZX 330bt i jestem zadowolony. Używam co prawda głównie do muzyki ale do filmów też się nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Portals do Usb podłączałem kamerkę z mikiem za 10 zł. i działało więc chyba to nie problem a 300 zł nie wydam na sprzęt używany 3 razy w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Polecam słuchawki "Dragon Blue" (albo red lub orange, jak kto woli), tanie, wygodne, lekkie i posiadają dobrą jakość dzwięku, jedyne co może przeszkadzać to długi kabel który KOCHA wkręcać się w kółko od krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgadzam się z @blablabla słuchawki firmy Tracer ''Dragon Blue'' są świetne sam ich używam i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 A jak się je podłącza? Wyglądają interesująco i cena niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Na Jacka ale jak mnie pamięć nie myli to jest wersja na USB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 A takie pytanie łapotologiczne, bo mam 1 wejście na gł.ośnikach. W jaki kolor wkładasz? Teoretycznie zielony za słuchawki różowy za mikrofon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 https://www.ceneo.pl/28494672;pla?se=GbURRsztAQBg-jgvnP8X2KU3m_HZ5_bB&gclid=Cj0KCQjw24nNBRChARIsALldLD1yYrmZlCboo6Vz8-BYsIX6h4IGxheJ_IFVXNfG6SH1r6ZtwZeXjzAaAq3CEALw_wcB#tab=spec te polecam, nie drogo a jako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, LordDino napisał: A takie pytanie łapotologiczne, bo mam 1 wejście na gł.ośnikach. W jaki kolor wkładasz? Teoretycznie zielony za słuchawki różowy za mikrofon. Łopatologicznie zielone słuchawki różowy mikrofon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 10 godzin temu, kazik napisał: Łopatologicznie zielone słuchawki różowy mikrofon. Ale jak jest 1 jack? A ta a4techa po prostu podłączasz do usb i śmiga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 @LordDino @blablabla mini-jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 @LordDino do usb, stery z neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Ale będzie działać po podłączeniu i wgraniu sterów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 @LordDino te Creative z pierwszego postu zdecydowanie mogę polecić bo sam ich używam od kilku lat, co prawda do Skypa mogły by być tańsze bo te są typowo do gier i tam sprawują się bardzo dobrze. Mikrofon jest odłączany na jacku, sporo ustawień w sofcie do nich, wirtualny dźwięk 7.1 przydatny szczególnie w grach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Ale teraz na tapecie mam te a4techa, bo mają fajną cenę i inne rzeczy mi potrzebne więc u 1 gościa bym większe zakupy zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi