tom3kb Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Jak ktoś jest zainteresowany to trwa nabór na zamknięte beta testy Dollchan 8 bo rozwój moda jest zakończony, a trzeba wyłapać możliwe błędy przed premierą. Jakby co to zgłaszać się można pisząc na: super.paladin163@gmail.com 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Tu można poczytać o wersji Dollchan 8 tego moda : http://vk.com/@dollchanmod-dollchan-8-beskonechnost Ale opis tylko po rosyjsku. Za dużo tekstu, dla doraźnego tłumaczenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Dollchan 8: Nieskończoność Prehistoria: Wielu uważało, że Stalkerzy, którzy dostali się pod wpływ promieniowania psionicznego, na zawsze stali się marionetkami Świadomości-Z, ale czas pokazał, że niektórym z nich udało się uwolnić spod kontroli nieznanego programu. Jednym z nich był stalker nazywany Naznaczonym, który został odnaleziony przez nieznaną osobę i zabrany do bunkra Sidorowicza. Później okazało się, że tym stalkerem był legendarny Strielok, który niejednokrotnie udawał się do Centrum Strefy. I nawet pomimo tego, że Strielok zdołał odzyskać pamięć i wyłączyć Mózgozwęglacz, śmiercionośne promieniowanie nadal nie zniknęło. Dziwnym zbiegiem okoliczności Świadomość-Z wciąż rekrutowało nowych ludzi. Więc nasz główny bohater o dość banalnym pseudonimie - Bezimienny, został odnaleziony za kierownicą ciężarówki śmierci gdzieś na obrzeżach Strefy. Oczywiście niektórzy stwierdzili, że Strielok ponownie stracił pamięć i przybył na Kordon, ale kiedy osobiście się tam zjawił, wszystkie pytania zniknęły. Stało się oczywiste, że Strielok i Bezimienny to nie ta sama osoba. Stalkerzy zaczęli mówić o tym, że na terenie całej Strefy znajdują się ludzie z utratą pamięci. Ktoś próbował odzyskać wspomnienia, podczas gdy inni wręcz przeciwnie, coraz bardziej tracili resztki zdrowego rozsądku, a następnie wariowali i zmieniali się w zombyfikowanych. W końcu wszystko stało się tak zagmatwane, że wielu stalkerów po prostu przestało sobie ufać. Nigdy nie wiadomo, czy następny '' zagubiony " okaże się niespełna rozumu i rzuci się na Ciebie z nożem w ręku, czy też mimo swojej przeszłości stanie się wiernym towarzyszem. Akcja gry toczy się we wrześniu 2012 roku. Po wyłączeniu Mózgozwęglacza większość stalkerów natychmiast wyruszyła do Centrum Strefy w poszukiwaniu tajemniczych artefaktów o niezwykłych właściwościach lub Spełniacza Życzeń. Wszyscy musieli stawić czoła niezliczonym mutantom, niekończących się emisji oraz bezlitosnym oddziałom Monolitu - Strefa zaczęła być nieprzewidywalna. Najwyraźniej nie zamierzała ujawniać swych tajemnic zwykłym stalkerom. Kontent Modyfikacji Nowa fabuła jako rozgałęzienie oryginalnej trylogii „ Wygląda na to, że już widziałem to miejsce i tych ludzi. Co więcej, znam nawet lokalny porządek. Wiem o mutantach, anomaliach, a nawet emisjach. Jednak nie pamiętam, co robiłem wcześniej, kim byłem i jak wylądowałem w ciężarówce śmierci. Po prostu nie pamiętam. I jeszcze ten tatuaż - S.T.A.L.K.E.R. ” Wątki poboczne oraz główny łańcuch zadań „ Cóż, skoro tu jesteś, pomóż nam. Musimy dowiedzieć się, co robi wojsko. Gwarantuję dobrą zapłatę ” Pakiet Specjalnych Lokacji W tej wersji pojawią się zarówno stare lokacje, jak i zupełnie nowe. Oto niektóre z nich: Anomalny Las Kiedyś była tu jednostka wojskowa, ale niedawna emisja ( eksplozja ? ) zmieniła to miejsce w dżunglę. Wszędzie są drzewa, ogromne krzewy i zarośla. Cholera.. Kiedy to wszystko urosło ? Mroczna Dolina Skalisty teren z licznymi polami i lasami. Nie wiadomo jak to wszystko powstało na terytorium Ukrainy. Ale tu jest Zona. Magazyny Fabryki «Rostok» Garaże, hangary, kontenery i kilka warsztatów. Kiedyś praca i produkcja szły tutaj pełną parą, ale teraz jedynie zombyfikowani i stado bezpańskich psów mogą przerwać panującą ciszę. Skomplikowana i bardziej wyważona rozgrywka w porównaniu do wersji siódmej Mutanty są silniejsze, a ekonomia trudniejsza. Nikt nie będzie chciał robić interesów, ponosząc straty. Pora Roku - Jesień Ciemniejsze kolory, częste deszcze i wszystko to, co charakteryzuje tę porę roku. Zaciekawił mnie ten mod. Pomyślałem, że przetłumaczę, to co wstawił @kondotier czyli Dollchan 8. Została dodana 08.02.2019r. Niżej jest jeszcze o wersji Dallchan 7 z 2018, to już nie tłumaczyłem. A co do samego tłumaczenia.. Cóż. Nie znam zbyt dobrze Rosyjskiego. W szkole nie chciało mi się uczyć tego języka. Teraz żałuję, bo jego znajomość by się bardzo przydała. Jeżeli ktoś będzie chciał poprawić moje tłumaczenie, to się oczywiście nie obrażę Ogarnę jeszcze wstawkę. Jest to nawet ciekawy mod do Call of Chernobyl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Wczoraj dostałem taką notkę: Zamknięte beta testy zostały pomyślnie zakończone. Dziękuję bardzo wszystkim tym, którzy aktywnie zgłaszali błędy. W końcu dzięki naszym testerom udało się pozbyć wielu krytycznych i niezbyt krytycznych błędów, co pozwoli zwykłym użytkownikom na komfortową grę. Udostępnienie modyfikacji jest zaplanowane na jutro. Czyli 18 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 @Agrael Trzeba było od razu zrobić nową stronę z Dollchanem 8 . Masz takie możliwości to to zrób. Zostaw puste miejsca na odsyłacze do pobrania moda. Grałem w wersję 7, ale niestety bugi nie pozwoliły wyjść dalej ja za trzy lokacje. A te były albo całkiem nowe, albo tak zmienione jak Kordon, że grając na pamięć, można się było zgubić. To samo z rozwiązaniami rozgrywki. Warto się więc. nim zainteresować. To ostatnie kieruję do tych, co się parają tłumaczeniem. @Anatolij Jestem tym modem zainteresowany, więc bądź uprzejmy śledzić za losami odsyłaczy na pobranie i strony gdzie się pojawi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 @kondotier Jak pojawi się nowa wersja moda, to tak zrobię, bo też mnie zaciekawił. Dzisiaj miała być jego premiera, ale chwilowo cisza. A skoro cisza, to poprawiłem wstawkę aktualnej wersji. Mam nadzieję, że sposób instalacji się zgadza. Generalnie to jest tak, jak pisałeś. Mod przeciętniak i to dość mocny. Na AP-PRO.Ru jego ocena to 5,3%. Szału nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Jest i Dollchan 8: [KLIK] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Wolfstalker już streamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi