Skocz do zawartości

Last Day 1.3

cichy

Rekomendowane odpowiedzi

1.jpg

NAZWA: Last Day 1.3
PLATFORMA: CoC (SAMODZIELNY GOTOWY REPACK)

JĘZYK: ROSYJSKI / ANGIELSKI
DATA PREMIERY: 05.11.2017r.
AUTOR: Xameleon201
WSPÓŁTWÓRCY: Rainford, av661194, Wafel, First_Lieutenant_Skelja, Stone

OPIS:

Pokaż ukrytą zawartość

SCREENY:

Pokaż ukrytą zawartość

INSTALACJA I LINK DO POBRANIA:

Pokaż ukrytą zawartość

ŹRÓDŁO:

ap-pro.ru

old.ap-pro.ru

Płynnie chodzi. Właśnie chwilę pograłem. Mod jest spakowany w plikach *.db, więc wczytuje się dość płynnie. Wygląd nie pozostawia nic do życzenia. Co do rozgrywki - trzeba trochę czasu by ocenić.

Języki dostępne to Angielski i Rosyjski; wybór w menu:

Pokaż ukrytą zawartość

Kilka screenów z początku rozgrywki:

Pokaż ukrytą zawartość

• 3 tygodnie później...

Podbiję temat. Znalazłem w internecie REPACK od SeregA-Lus - kompilację CoC, CoM i Last Day wcześniejszej wersji. 

Pokaż ukrytą zawartość

Część plików jest wypakowanych, co pozwala na "kombinacje" i "cziterstwo" do woli :blush::P.  Nie jest zablokowany debuger, więc po dodaniu do elementu docelowego, po spacji parametru "-dbg", i wciśnięciu po wczytaniu gry litery "s", pozwala nam na spawn i teleportację (a co tam jak się bawić to bawić). Dodam, ze w tym wypadku w spawnerze jest dostępne 100% przedmiotów z gry (w przeciwieństwie do pozostałych wariacji CoC). Nie tylko wybrane. Życzę przyjemnej zabawy (już podkręciłem bieg GG :)).

Pokaż ukrytą zawartość

LINK DO TORRENTA:  2601_-PB.wtf-1033534.torrentPobieranie informacji ...

ŹRÓDŁO: http://stalkerportaal.ru/load/modifikacii_zp/mody_zp/s_t_a_l_k_e_r_call_of_chernobyl_call_of_misery_last_day_1_6_02_2017_repack_rus_ot_serega_lus/11-1-0-2601

Znalazłem na Mod DB wersję 1.2 wygląda na "świeżaka" http://www.moddb.com/mods/stalker-last-day/downloads/last-day-1-2 . Ewentualnie patch upgrejdujący z 1.1 na 1.2 http://www.moddb.com/mods/stalker-last-day/downloads/ld-update-1-1-to-1-2

Changelog wg. translatora:

Pokaż ukrytą zawartość

• Dodatnia 2

Podobno wersja 1.2 dodaje hitmarkery (plaga współczesnych gier pierwszoosobowych) ale nie widziałem nic w opcjach a w grze też nic nie było przy trafieniu. Ilość dodatków możliwa do wrzucenia jest chyba dotąd największa ze wszystkich modów w jakie grałem, sam katalog dodatków to jakieś 3,5 GB...  Co do optymalizacji - na dysku SSD zainstalowane, procesor 4+ rdzenie i więcej niż 8GB RAM i nie ma zastrzeżeń. Możliwość rozładowania każdej broni w ekwipunku jednym klawiszem- błogo. To co mi się nie podoba to prędkość poruszania - bieg taki jak chód w innych modach, nieciekawie.

• Dodatnia 1