mkk7 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Premiera tego "cudeńka" zaplanowana na 23 marca tego roku, mamy nowy efektowny zwiastun kontynuacji hitu z 2013 roku. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Jak widać Hameryka bajkami stoi. Tutaj jegery przeszły ewolucję i zaczęły latać . Co mnie najbardziej drażniło w pierwszej części, pomijając wszystko inne, to tych dwóch "genialnych naukowców". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 (edytowane) 2 lub więcej "geniuszy" to już od dawna topos z "holiłudu". Obsada: http://www.filmweb.pl/film/Pacific+Rim%3A+Rebelia-2018-693851 Edytowane 19 Lutego 2018 przez vidkunsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Pierwsza część była mocno średnia, nawet nie wiedziałem, że 2 robią (albo zapomniałem o tym). Obejrzy się przy piwku. Aż mi się Robot Jox przypomniał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi