ramzes12041993 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Witam, mam problem jestem w Aprogromie w starej bazie Powinności, wszedłem tam po drabinie przez dach a muszę wyjść przeskakując przez stare okienko handlarza na ostatnim piętrze i przejść przez teleport z powrotem na dach, jak co nie którzy wiedzą nie ma innego wyjścia z tego budynku, a sprawa wygląda tak że jakbym nie próbował nie mogę przejść przez te okno, wskakuje na tą ladę ale nie mogę przejść, oglądałem na youtubie jak Rosjanin przechodził i doszedłem do wniosku że on to robi na niskim kucnięciu, a u mnie w ustawieniach nie ma takiej opcji, jest tylko stałe kucnięcie i przykucnięcie i tym samym nie wiem co mam robić, mam wersję Duplikaty build v. 7.63 odmienne światy, proszę o wskazówki co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Próbowałeś CTRL + SHIFT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 @ramzes12041993 - Przez to okienko trzeba przechodzić na b.niskim przysiadzie. Wciśnj "przysiad", równocześnie "Chód" i wskocz na okienko. Musisz się trochę pokręcić po nim, zanim się przepchniesz. Możesz też jak potrafisz zrobić w pliku actor zmiany na jeszcze niższy przysiad. Przyda się to i w innych ciasnych miejscach. Spoiler ph_box0_center = 0.0, 0.9, 0.0 ph_box0_size = 0.35, 0.9, 0.35 ph_box1_center = 0.0, 0.6, 0.0 ph_box1_size = 0.35, 0.6, 0.35 ph_box2_center = 0.0, 0.35, 0.0 ph_box2_size = 0.1, 0.5, 0.35 W spojlerze masz podane wartości jakie trzeba wstawić. I pamiętaj, że Er mocno się natrudził, aby graczowi nie było łatwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes12041993 Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 @qqprim - To odpowiedź na Twój problem zgłoszony na SB. Możesz być spokojny, to początkowe laboratorium jest do przejścia. Zrobiło to wielu. ER, autor modów REBORN, ma taką zasadę, że na początek "daje mocno popalić". Sądzę, że piszesz o pomieszczeniu z którego zabrałeś Wintoreza. Przed pancernymi drzwiami stoi taka metalowa szafa. Ona jest świetną osłoną. Ale można też stanąć z boku tych drzwi i strzelać do snorków z kaemami przez okienko. Amunicji do Witoreza jest sporo, tylko trzeba poszukać w różnych pomieszczeniach. Krwawienie powstrzymujesz wódką. Na koniec pobytu w labie, jest taki moment "zamrożenia". To nie bug, trzeba to przeczekać, aż "zjawa" całkowicie odejdzie i zniknie. A w grze . Tu masz linki do kilku rozpoczęć gry różnych youtuberów, obejrzyj wszystkie, bo każdy z nich ma inny sposób przejścia. I zagraj, nie robiąc ich błędów. https://www.youtube.com/watch?v=E5TtrCoARXg https://www.youtube.com/watch?v=mjgOA5NKeTk https://www.youtube.com/watch?v=cV6sePsHwuk @SEB2E też możesz skorzystać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Jajca Qqprim to będziesz miał gdy się nie do końca oswoisz z działaniem kontrolera oraz z tzw. strefą (zoną) bis/lustrzaną. przechodząc na inne lokacje możesz wielokrotnie stracić wszystko co masz zostają tylko w swetrze i z nożem. Zarejestruj się i korzystaj z solucji z obrazkami autorstwa Cichego: https://stalkeruniverse.stalkerteam.pl/index.php?topic=782.0 też na w/w forum jest opis problemów w dziale temu modowi poświęconemu: https://stalkeruniverse.stalkerteam.pl/index.php?topic=766.0 Najważniejsze/y kwest/y w modzie to te dzięki którym odnajdziesz wszystkie dokumenty dotyczące psi projektu Pięść. p.s.Tutaj garść podpowiedzi/obrazków z gry: http://ap-pro.ru/forum/97-10882-1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 @vidkunsen Jak coś zaczynasz, to kończ. Dotyczy to utraty sprzętu. Dlaczego nie piszesz, że albo możemy go odzyskać, albo jesteśmy o możliwości utraty ostrzeżeni i mamy mozliwość sprzęt zabezpieczyć tak, aby go odzyskać. Albo że też idąc po niego, po drodze zbierzemy jeszcze lepszy. A Zona i z'ONA, to cały smaczek moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Dokańczam - np. jak zdobędziesz artefakt teleportacyjny na drugą stronę Prypeci (rzeki) na tzw. stare wysypisko to masz w ręku nóż a w plecaku parę zdobytych pda i nic więcej, więc ostrożnie z podróżami przez teleporty. Najlepiej podróżować tunelem ale to wiąże się z walką o przetrwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 @vidkunsen Zanim dotrze w grze do tego wydarzenia, to sto razy zapomni. A jak nie zapomni, to szybko pobiegnie w lewy górny róg mapy i tam przy rurach nad strumyczkiem odbierze co swoje. Tak że nie rób mu wody z mózgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Jedna z akcji w tym modzie może nastręczyć sporo trudności, ze względu na mocno wyśrubowany czas przejazdu przez Radar BTRem. Jest na to czit, zrobiony chyba przez @Godlike. Kto z aktualnie grających nie da rady przejechać w czasie narzuconym przez moda, niech skorzysta z czita. BTR_6_min_gamedata.rar Nie pamiętam dokładnie, ale chyba zawiera też wydłużenie czasu na ucieczkę w podziemiach Agropromu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Witajcie mam takie małe głupie pytanie, a mianowicie jak zostać np. stalkerem. Klikam esc i f2 wybieram frakcję stalker i nadal jestem najemnikiem o co chodzi. Czy w późniejszej grze dostanę wybór. A co do tej fotki to tam tego artu tam nie ma i co zrobić z tym fantem???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 9 godzin temu, suchyyy1 napisał: a mianowicie jak zostać np. stalkerem. O ile dobrze pamiętam stalkerem można zostać na Kordonie (rozmowa z dowódcą Samotników). 9 godzin temu, suchyyy1 napisał: A co do tej fotki to tam tego artu tam nie ma i co zrobić z tym fantem???????? Artefakt leży obok drzewa w okolicy tego miejsca. Trzeba przeskoczyć za płot i cierpliwie szukać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 @suchyyy1 - Do stalkerów należało się dołączyć, jak za pierwszym razem byłeś na Kordonie. Po rozmowie z szefem stalkerów w chlewniach. Ale ta opcja dialogowa chyba jest cały czas, więc wróć na Kordon i się "zapisz". A o Harmonijce, to nie pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 @Anton Gorodecki i @kondotier -Dziękuję za info 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi